Neviete nahodou ci sa da ist spravit strednu skolu odznova ?
Napr ked teraz skoncim skolu a dostanem vyucny list mozem ist robit inu 4 rocnu strednu skolu odznova ?
@relieforsaddist lebo som bol lenivy a som si vybral velmy lahky odbor
Sice som v skole 3 roky skoro nic nerobil lebo vsetko bolo jednoduche ale to co som sa ucil v buducnosti vobec nechcem robit
@stahli však ani nemusíš a ja som to posral tiež poriadne ale o tom potom ale zase načo študovať zase ..alebo položím ti takú otázku vieš si predstaviť že sedíš v triede s detmi ktoré majú také trápne názory,vtípky atď až im máš chuť vylepiť otcovské za ucho ?
načo preboha? žiadna stredná škola ti nenahradí zaučenie od zamestnávateľa... na všetko ostatné sa dá preškoliť do pol roka... zbytočne zabité 4 roky... stredná je len proforma kôli maturite... hoď tú myšlienku okamžite za hlavu a zapoj rozum
Určite sa to dá, ale odporúčam ti nadstavbové 2-ročné štúdium, alebo potom pomaturitné štúdium. Oplatí sa to viac ako ísť potom 18-19 ročný medzi 15-ročných zase odznovu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Sice som v skole 3 roky skoro nic nerobil lebo vsetko bolo jednoduche ale to co som sa ucil v buducnosti vobec nechcem robit