ahojte,
bol niekto na nejakom workcampe cez inex? alebo chystá sa niekto na VEMko v marci?
Kde ste boli? Čo ste robili? Čo bolo na tom dobré a čo zlé? Oplatí sa to?
Vďaka za odpovede...
jou jou, kamoska bola tak par krat v Nemecku, stavali tam raz chodnik v rezervacii a druhy raz ihrisko v skolke, ak sa nemylim. Bola tam na 3 tyzdne, varili si sami, boli tam ludia z celeho sveta, az z Korey...Mozno pojdem s nou tento rok do Francuzska, ale len na dva tyzdne...Aspon podla toho, co mi hovorila, tak to bolo super, ked sa tam zisli rozne narody, spojili sa atd...
antja viem ako to chodí a strašne sa teším tento rok idem do belgicka ak sa podarí podľa toho či zoženiem nejakú prijateľnú dopravu. ak nie chcela by som v lete ukrajinu.
aj ja sa takto chystam cez leto na par tyzdnov, no neviem ci sa to oplati, skor by ma zaujimalo, aka je ta praca? od svitu do mrku tazka drina alebo sa da zvladat a je cas aj na ine?? nie ze budem ho FR a neuvidim ani Eiffelovku teda ak nebudem pomahat pri jej rekonstrukcii, som videla vselijake ponuky aj umelecke prace atd. to by sa mi pacilo
Francúzko som aj ja pozerala, ale v Belgicku je práca s deťmi a na Ukajine na cintoríne a v skanzene takže to ma nalákalo viac a chcem ísť cez veľkú noc vtedy je síce aj Francúzko ale na umenie až tak talent nemám skôr tie deti. Akurát vyplnam prihlášku...
hej tie letne campy sa zobrazujú tak v marci viac... a určite budú, leto býva zvyčajne úplne plné campov... a ja mám síce tiež školu ale niečo si vymyslím a ja má m našťastie IŠP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov