Nesledujem to az tak, ale myslim, ze stale je a v nadchadzajucich rokoch aj bude dopyt po dobrych programatoroch, kazdy chce byt teraz velky pravnik a diplomat a socialny pracovnik :-!
V prvom rade si treba uvedomit, ze informatika NEznamena "ucim sa klikat vo Windowse"
Linux sa prebera malokde a ked vobec, tak len tak okrajovo
Programovat sa ajtak naucis najme samostudiom, 4hodiny cvicenia do tyzdna z teba programatora neurobia.
Priprav sa na kvanta matematiky, dokazov a viet.
Zvysok je uz bezny vysokoskolsky folklor.
ITckari na vyske dost piju a zuruju a ked nepiju, tak su to cudaci s notebookom v ruke. Priprav sa na to, ze pravdepodobne zapadnes do jednej z tychto kategorii.
ja si myslim ze v prvom rade na to treba mat bunky a byt technicky typ nestaci len ze ''bavia ta pocitace'' musis tomu zasvatit zivot mam vela kamosov programatorov jeden nemenovany robi v stv-cke reklamy a poviem ti ze moc si toho volneho casu neuziu ale pokial je clovek len taky domased urcite sa oplati na sebe zapracovat
Inac je dost rozdiel medzi mat-fyzom a technikou. Taky prienik je FI MUNI. Matika je vsade netrivialne mnoztvo, ale nazov mat-fyz predsa len nieco hovori. Akoze ak si sa vyrokom takeho typu: Ta, hm, bavia ma pocitace, tak je to velmi skreslujuce a vacsina vyleti kvoli tomu, lebo nevedela do coho ide.
Ja som si vybral mat-fyz z lenivosti aj ma to bavi, neucim nejak extra ale neberiem to ani ako ucenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Linux sa prebera malokde a ked vobec, tak len tak okrajovo
Programovat sa ajtak naucis najme samostudiom, 4hodiny cvicenia do tyzdna z teba programatora neurobia.
Priprav sa na kvanta matematiky, dokazov a viet.
Zvysok je uz bezny vysokoskolsky folklor.
ITckari na vyske dost piju a zuruju a ked nepiju, tak su to cudaci s notebookom v ruke. Priprav sa na to, ze pravdepodobne zapadnes do jednej z tychto kategorii.
Ja som si vybral mat-fyz z lenivosti aj ma to bavi, neucim nejak extra ale neberiem to ani ako ucenie.