Taktiež stánku jem, ale boli časy kedy som bol aktívny a obľúbený, nuž raz ma o svietilo alebo mi preplo a vymazal som všetky príspevky a ubral sa iným smerom
Nick : ______imagine_______
Ano, ja instagramujem vela a často
a najradšej mám asi charliexbarker a luanna90 (obidve módne blogerky, ktoré fakt lubim)
a ja som » instagram.com/vxlium/...
mám, pridávam asi celkom aktívne (neviem čo znamená aktívne) väčšinou môjho psa a obláčiky a podobné pičoviny, moc nestalkujem, ale mám rada fotky husky quartet
a som @silvindel icte mi dať všetci follow, som super!
ooo áno ešte pidávam opité fotky, to je jediný čas, kedy tam mám nejaké svojky, aj to na nich nie som sama, ale s inými opitými ľuďmi.
občas so psom. a dáka tam je aj iba moja.
hlavne každý večer pred spaním v posteli tam polašujem všetko možnéé, to je pravidelná ruburka moja ... ale insta je super aj čo sa inšpirácie a pod. týka
moja prípadná aktivita na insta je čisto už len štuchanie do hrobu (tak isto ako občasné pridanie niečoho sem do blogu.
a občas si rada prelistujem aj niektorými kontami birdzákov, lebo všakovaké pekné krajinky, mestské pekné fotky, zvieratá (pozdravujem pesa greyness, na ktorej nick keď som tam narazila, som asi 10 minú jéjkala a pišťala v duchu, vďaka jej fotkám) príp. nejaké kultúrne tipy tam vedia capnúť a je to fajn.
teraz sa cítim veľmi mimo hru, no je mi to úplne jedno :happy:
nemám, nepridávam, nestalkujem, nikdy som tú stránku nenavšítila a som s tým absolútne spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Nick : ______imagine_______
Nick mám dubrinkaa
Volám sa tam Absolutne_nikto
donimikas
a najradšej mám asi charliexbarker a luanna90 (obidve módne blogerky, ktoré fakt lubim)
a ja som » instagram.com/vxlium/...
a som @silvindel icte mi dať všetci follow, som super!
občas so psom. a dáka tam je aj iba moja.
hlavne každý večer pred spaním v posteli tam polašujem všetko možnéé, to je pravidelná ruburka moja ... ale insta je super aj čo sa inšpirácie a pod. týka
a občas si rada prelistujem aj niektorými kontami birdzákov, lebo všakovaké pekné krajinky, mestské pekné fotky, zvieratá (pozdravujem pesa greyness, na ktorej nick keď som tam narazila, som asi 10 minú jéjkala a pišťala v duchu, vďaka jej fotkám) príp. nejaké kultúrne tipy tam vedia capnúť a je to fajn.
nemám, nepridávam, nestalkujem, nikdy som tú stránku nenavšítila a som s tým absolútne spokojná
najradšej mám nitrocircus
www.instagram.com/themichall
Asi Mileycu sledujem najviac a potom nejake to umenie