Intel i5 sandy bridge 2500 alebo AMD six-core 3200 MHz?
Cavte ludia. Potreboval by som pradit medzi tymito dvoma procesormi. AMD Phenom six-core 3200 Mhz alebo Intel i5 2500 sandy bridge (4 jadrova). V compe by som mal ge force 570GTX a 8 Gb ram. Comp by som potreboval na hranie a na editovanie videí v HD kval
@filus stym taktovanim AMD to je strasny blud, cely zivot som zil na AMD a aktualne stvorjadro mam pretaktovane z 3.2 na 4GHz bez dvihania napatia...treba vediet taktovat a dnesne cpu maju ochranu tie len tak neodpalis, predpokladam ze si taktoval nejakeho stareho athlona
Co sa tyka ankety, pokial mas peniaze na sandy bridge, zober ho. Vykonom je na tom rovnako ako najdrahsie AMD sestjadra, takze nemas co stratit.
tieto nove sandy bridge maju nizku spotrebu a su podstatne vykonnejsie nez sest jadrove AMDcka.. na druhej strane intel meni sockety ako ponozky a tam si dost obmedzeny s pripadnym upgradom... ja osobne na to co robim by som bral hociaky 4 jadrovy phenom BE do 100 a pretocil ho aspon o 500Mhz.. nepotrebujem robit nejake kurevsky narocne vypocty, takze mi je zbytocne ist do sandy bridge, alebo do 6 jadroveho AMD..
@moonbeam no keby som s tím nemal vlastné skúsenosti tak to nepíšem a neboli to len staré AMD-čka čo odišli kamošovi som cca pred rokom taktoval Phenoma ale presné označenie po mňa nechci a taktiež to nedopadlo slávne vydržal ísť týždeň a taktol som ho tiež bez zvýšenia napätia, to dvíham len keď idem fakt do extrémov resp keď vidno na procáku že to čo dostáva mu je málo
To fakt je 2500 intel vykonnejsi ako AMD PhenMom II X6 1090T? Rozdiel je medzi nimi 53 eur... Tie by som radsej investoval do grafiky... A co keby som isiel do AMD Phenom II X6 1100T Black Edition? Inac nechcem nic taktovat, vykon by mi postacil. Neviem preco taha ma to stale k tym AMDckam kvoli tym 6tim jadram... Tak co? AMD PhenMom II X6 1090T, 2500 intel alebo AMD Phenom II X6 1100T Black Edition. Diki moc inac za nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prvá vec AMD-čiek som pár odpálil (taktovanie a tak, inteli to zniesli)
druhá vec Intel menej žere
a o six core AMD-čkach som čítal že i5 a dokonca v niektorých prípadoch aj i3 ich v testoch v poho skryjú do vrecka
Co sa tyka ankety, pokial mas peniaze na sandy bridge, zober ho. Vykonom je na tom rovnako ako najdrahsie AMD sestjadra, takze nemas co stratit.