ja som ale chodila na obchodku do dejepisu nemám ani zaťaté do nosky tiež...čiže nenapísala by som test...tu ide o to že som to všetko zaplatila a oni mi nič nenapísali žiadnu odpoveď, ani len potvrdenie že teda o mne vedia...Ja si naopak myslím že kurzy sú prospešné. Možno by bol vhodnejší ten dlhý čo sa robí okolo 3-4 mesiace no nestihla som ho
@hawaitypek - ani ja ti nechcem kazit vecer, ale bohuzial je to kruta realita a cim skor ju pochopis, tym pre teba lepsie.
mne to trvalo 3 a pol roka a nikdy by som nikomu neodporucila ist to sproste pravo studovat, teda iba ak mas tonu penazi (tym padom nemusis studovat pravo) alebo kopec konexii.
nastastie, ja som sa uvedomila a uz konecne viem, kam sa budem uberat. skolu si dokoncim, aj ked to bude chciet vela sebazaprenia, ale vramci prava sa zameriam na to, co ma perspektivu a to, v com mam realnu sancu sa uplatnit. nebudem snivat o advokatovi, exekutorovi, notarovi...verim ze ked aspon trochu vies ako to chodi, realne si uvedomujes, ze v sucasnosti je to beznadejne. este mozno advokacia sa ako tak da, ale budes roky robit poslednu kancelarsku krysu v advokatskej kancelarii....a za minimalnu mzdu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@drejka nenič mi ilúzie... málo nás je
Ja viem že právnikov je veľa.......ale dobrých je málo....čiže? myslíš na to na čo ja?...
takže vravíš že sa mám báť...
mne to trvalo 3 a pol roka a nikdy by som nikomu neodporucila ist to sproste pravo studovat, teda iba ak mas tonu penazi (tym padom nemusis studovat pravo) alebo kopec konexii.
nastastie, ja som sa uvedomila a uz konecne viem, kam sa budem uberat. skolu si dokoncim, aj ked to bude chciet vela sebazaprenia, ale vramci prava sa zameriam na to, co ma perspektivu a to, v com mam realnu sancu sa uplatnit. nebudem snivat o advokatovi, exekutorovi, notarovi...verim ze ked aspon trochu vies ako to chodi, realne si uvedomujes, ze v sucasnosti je to beznadejne. este mozno advokacia sa ako tak da, ale budes roky robit poslednu kancelarsku krysu v advokatskej kancelarii....a za minimalnu mzdu...