Lepší názov ma nenapadol ....ale k veci.....mám veľmi rada hudbu (to asi väčšina z nas , na jeseň sa chýstám na VS no teraz som však doma kde mi po niekoľko rokov slúžili obyčajne repráky pretože mám monitor so vstavanými reproduktormi, ktoré nevynika
dovolia ti vsetko, co nevidia, ze tam stahujes a nemyslim si, ze kebyze ti to najde nejaka kontrola, mala by si problem s tym, ze mas na izbe repraky. ja som tam mala so spolubyvajucou inaksejsie veci! nasa izba musela mat odber ako polovica intrakov
Hm, čiže nikto hádam nebude mať problém, keď si tam nasťahujem moje repráčiky A ako je to s inými spotrebičmi? Že vraj varná kanvica napr. oficiálne nemôže byť, tak čo ešte také?
@thoilane myslím že varná kanvica môže.....moja segra ju mala v kľude na intráku ...mikrovlnka s grilom nemôže byť.......bez grilu ževraj ano.....no zaleži asi na intraku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov