Prežívali ste akési prvé "kritické dni", ked ste sli studovat niekam daleko od vášho domova? Ak áno, kedy to ustalo, resp. kedy ste si zvykli a čo vám pomohlo?
Nie. Čo som bol prvý týždeň na intráku, to som bol sám. Najlepšie, čo môže byť, keď si sama na to zvykneš. Pekne som si pochodil, kde som chcel, sám som sa so školou oboznámil a sám som panoval izbe.
A nie, pre mňa nebol žiadny kritický deň. Ani keď už prišli spolubývajúci. Pohoda.
ja som teda na intráku nebola, ale keď som išla prvýkrát na privát, mala som to doma dosť ťažké a dialo sa aj mne veľmi veľa vecí a šťastím som teda nežiarila.
ale prestalo to behom pár týždňov, zvykla som si, adaptovala sa, naučila sa požičiavať polubývajúcej fén a bolo dobre
ale zas, ja som bývala 50 km od domu, niekedy som zabehla aj na večeru len tak, keď som mala voľno, takže som asi iný prípad..
No, na intrák som došla v sobotu a pondelok bol kritický... to sa spolubývajúce učili, ja ešte nie, ostala som sama na izbe, inde nikoho nepoznala (ak sa nerátajú bývalé spolužiačky bývajúce na druhom konci mesta a tiež už v škole) a len apaticky refreshovala birdz a bolo mi fakt blbo... potom ale postupne začali byť nejaké kamošky online, tie povzbudili, odreagovali a bolo fajn
Áno, minulý rok bolo veľa takých dní, toto mesto mi úplne liezlo na mozog Ale tento rok som zatiaľ veľmi spokojná, mám hrozne príjemný internát vo fajn prostredí, minulý rok to bola katastrofa, úplná králikáreň- to asi robí veľa..
Chodil som pol roka na intrák a každý týždeň ma to tam sralo a nezvykol som si Nemal som to tam proste rád, bolo to v riti ďaleko a bola to diera. Buď si zvykneš dobrovolne nasilu, alebo nie a máš smolu
No ja som vždy býval iba na priváte, na intráku nikdy.
A nikdy som nemal problém s ničím, hádam len s "poriadkumilovnosťou" mojich spolubývajúcich a hygienou chalana, s ktorým som zdieľal izbu.
Každopádne, ja som chodil každý týždeň domov, kvôli práci a kamošom a tak celkovo mi je v TN lepšie ako v Brne, hoci v Brne mi je vcelku fajn; ale doma je doma.
bol som na intraku zatial len tyzden ale uz som si celkom zvykol, len si tam stale pripadam taky sam ale to si kompenzujem tym 20mbit netom co tam mam a kopou serialov
Nemala som žiadne kritické obdobia v zmysle, že by mi chýbal niekto z blízkych (tak dobre, veľmi často mi chýba môj muž, ale inak nikto iný nie). Jediné, na čo si nemôžem zvyknúť je neustála buzerácia zo strany vychovávateliek a to, že starší študenti mi šikanujú spolužiakov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A nie, pre mňa nebol žiadny kritický deň. Ani keď už prišli spolubývajúci. Pohoda.
ale prestalo to behom pár týždňov, zvykla som si, adaptovala sa, naučila sa požičiavať polubývajúcej fén a bolo dobre
ale zas, ja som bývala 50 km od domu, niekedy som zabehla aj na večeru len tak, keď som mala voľno, takže som asi iný prípad..
jednu spolubývajúcu som dobre poznala,sme kamarátky,druhú som spoznala až tam,ale bola fajn.
len... doma je doma a keď boli baby preč,bola som často sama,celkovo mi chýbalo dosť vecí,ako internet,telka...
ale zvykla som si
zvykne si asi každý,aj keď stále som názoru,že mi je doma lepšie
nejde ani tak o to,že som tu s mamou,ale o to,že som vo svojom...
A nikdy som nemal problém s ničím, hádam len s "poriadkumilovnosťou" mojich spolubývajúcich a hygienou chalana, s ktorým som zdieľal izbu.
Každopádne, ja som chodil každý týždeň domov, kvôli práci a kamošom a tak celkovo mi je v TN lepšie ako v Brne, hoci v Brne mi je vcelku fajn; ale doma je doma.
jasne, tesila som sa aj domov a aj sa teraz tesim vzdy v piatok, ale aj v BA kde momentalne studujem som si behom 1.tyzdna navykla na tolko zmien
neviem, mozno som moc prisposobiva
ale podla mna je blbost,aby niekto mal doslova krizu z toho ze bude par dni prec.tak ako mas fajn ludi doma, dalsich novych spoznas aj tam...