Tak som sa konečne dozvedela že som dostala internát v BA, mám izbu na Družbe a chcela som sa opýtať, či tam niekto býva/l a v akom je to stave a celkovo. A druhá vec, či je vôbec možné preubytovať sa z Mlynov na Družbu, poprípade naopak?
druzba patri medzi luxusnejsie intraky. Pre cca 6 ludi vlastna kupelna, WC aj kuchynka. Neviem ako je to tam z internetom, ale co viem, tak horne poschodia nemaju internet, co je velke minus pre druzbu, ze v dnesnej dobe este ponukaju izby bez netu. Taktiez je tam vacsi pokoj, casto som mal pocit, ze som na celom intraku sam. Preubytovat sa da, ale musis si ty najst studentku, ktora sa s tebou vymeni... Hlavne nech si rozumies so spolubyvajucimi
@sadistrom aha a s tým preubytovaním, čo musím pre to urobiť? (okrem toho že mať súhlas tých ostatných spolubývajúich) lenže nemyslím v rámci internátu, ale kamoška je na Mlynoch, práve preto neviem :/
Podrobnosti nepoznam, lebo nikdy som to nepotreboval. Preubytovanie je mozne asi az od 1.10.2012, tak staci ak si do tohto terminu pozistujes osobne informacie na ubytovacom oddeleni. Ak chces byvat s kamoskou na mlynoch, tak najskor sa musis dohodnut s jej spolubyvajucou, ci sa s tebou nevymeni...Inak nepochodis
SAMOZREJME že tam niekto byval, ten intrak je ešte z čias komunizmu, vystriedalo sa na ňom toľko ľudí žeby si to nevedela spočítať ani za 5rokov takže áno byval tam niekto ale toho Niekoho tu asi nezoženies ked presne neudaš číslo izby (- pokial hladas konkretnu osobu, čo asi nepovieš) a bola by aj tak mala pravdepodobnost žeby sa našiel niekto tuto na Birdzi kto tam byval a odpisal.... stav izby je asi taky že koberce HNUS ale je to jeden z tych lepších intrakov v BA alebo dokonca si dovolim tvrdiť že najlepší spolu s manželakmi, preubytovanie je možné, no a ak by si hľadala náhradu za seba na družbu tak ma kontaktuj - je možné že nedostanem intrak
Na Družbu zvyčajne ubytujú študentov z právnickej, prírodovedeckej a lekárskej fakulty a vraj tam nie je všade internet. Izby skorej krajšie. Preubytovať sa dá ale myslím, že až v októbri a musí mať za seba náhradu a zaplatiť nejaký poplatok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ďakujem!
SAMOZREJME že tam niekto byval, ten intrak je ešte z čias komunizmu, vystriedalo sa na ňom toľko ľudí žeby si to nevedela spočítať ani za 5rokov takže áno byval tam niekto ale toho Niekoho tu asi nezoženies ked presne neudaš číslo izby (- pokial hladas konkretnu osobu, čo asi nepovieš) a bola by aj tak mala pravdepodobnost žeby sa našiel niekto tuto na Birdzi kto tam byval a odpisal.... stav izby je asi taky že koberce HNUS ale je to jeden z tych lepších intrakov v BA alebo dokonca si dovolim tvrdiť že najlepší spolu s manželakmi, preubytovanie je možné, no a ak by si hľadala náhradu za seba na družbu tak ma kontaktuj - je možné že nedostanem intrak