Ahojte Veľa som si toho o Družbe prečítala, ale väčšina príspevkov je z roku 2011. Sú tam stále sú tie zlé koberce, o ktorých všetci píšu? ktoré izby sú zrekonštruované (ak je konktétne nejaký blok zrekonštruovaný)? Za akékoľvek info budem vďačná
nemaj strach, je to tam v pohode. Hlavne nech si sadneš so spolubývajúcimi, lebo to je dôležitejšie ako zariadenie izby. Družba má medzi intrákmi vysoký štandard s dobrým menom, takže sa naozaj nemusíš ničoho báť.
@sadistrom Ale veď uznaj, že je rozdiel byť na 50 r neprerobenom intráku a rozdiel byť na intráku starom cca 10 r ako to je na iných školách. Ja len toľko.
No táto téma dosť zaujíma aj mňa
Hlavne ktoré izby sú lepšie na družbe či tie švédske domky, lebo tam v roku 2011 to vraj bol humus alebo bloky D1 a D2... A teraz sa dokonca aj nejaké izby prerábali...?
A ako sa tam varí?
Dúfam že sa nájde nejaká dobrá duša na moju zvedavosť
@setton Idem na mgr. rozhodne očakávam pokoj pri štúdiu, wc, sprchu na bunke nie na chodbe.
Nepovažujem každodenné opíjanie sa za "spoločenské vyžitie". Lebo na tom predovšetkým nie je nič kultúrne a spoločenské. Nemám v pláne ten cirkus zvaný Mlynská dolina ani len navštíviť.
Variť viem, neni problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Hlavne ktoré izby sú lepšie na družbe či tie švédske domky, lebo tam v roku 2011 to vraj bol humus alebo bloky D1 a D2... A teraz sa dokonca aj nejaké izby prerábali...?
A ako sa tam varí?
Dúfam že sa nájde nejaká dobrá duša na moju zvedavosť
» goo.gl/b5ZZRS... alebo » goo.gl/55LJF4...
Nepovažujem každodenné opíjanie sa za "spoločenské vyžitie". Lebo na tom predovšetkým nie je nič kultúrne a spoločenské. Nemám v pláne ten cirkus zvaný Mlynská dolina ani len navštíviť.
Variť viem, neni problém