Nie neprislo vcera som tam volala, lebo ani nevedia odpovedat na mail zo studentskeho parlamentu. noo a povedali mi, ze uz maju vysledky, ale ma to dat šp na stranku a ze ta jedna na tom soc. oddeleni co ma na starosti tieto veci ma dovolenku tento a minuly tyzden. Takze si myslim ze nabuduci tyzden to az bude... Na aky odbor ides?
nie ani mne nič neprišlo oni hovorili že to dajú vedieť na mail ale nič mi nechodí a už som z toho chorá lebo ak mi nepridelia tak sa bojím aby som si stihla nájsť nejaký privát...
Ved prave, vsetky fakulty uz vedia a ti co nedostali uz mozu hladat privat. Potom zostanu akurat tie drahsie privaty. ale ja dufam ze som dostala, povedali mi, ze by som mala ale aky to nevedia. Takze asi nic moc to nebude. a vercuk na aky odbor ides? kazdeho sa pytam
@lluucckkaa ja idem na účto.. len problém je v tom... to vlastne neni ani moc problém... do Ba ide aj veľa mojich spolužiačok zo strednej a našli si ubytko. bolo by miesto aj pre mna ale nechcem s nimi bývať... tak čakám každý den ten užasný mail. btw. ktoré odbory už majú?
vercuk tak si moja spoluziacka aj ja idem na ucto... ved aj ja mam moznost byvat u sesternici, ktora tiez studuje v BA ale chcem skusit intrakovy zivot. Ale niekoho problem to isto bude, co nema take moznosti. Ved hadam uz nabuduci tyzden to tam bude, lebo moj kazdodenny ritual je tiez najprv si pozriet www.spfhi.sk
no bolo mi povedane,ze vybvenie je celkom fajn..zevraj daka jedalen tam bola,no neviem ci este funguje,izby celkom pekne,a daky bufet tam postavili...avsak to okolie je hrozne.je to mimo od vsetkeho,ale aspon tie spoje su spok dalej veela prostitutok a robotnikov...tak sa mame na co tesit!
lebo by ma zaujimalo, podla coho to roztriedovali ja som mala okolo 268 bodov. no ale asi radsej HOPU ako vlcie hrdlo, to je trosku mimo od vsetkeho, tak je HOPA aspon v centre... ale som chcela dolnozemsku :/ nic to, na dalsi rok pojdem asi na privat s priatelom, tak rok vydrzim predsa
Baby ja som sa tu zaregistrovala len kvoli tejto diskusii ja mam Vlcie hrdlo, izba 316 nepoznate odtial niekoho ? a tiez Hospodarsku informu odbor ..takze, rada vas spoznavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@kajaa uvidíme, čo nás tam čaká
no bolo mi povedane,ze vybvenie je celkom fajn..zevraj daka jedalen tam bola,no neviem ci este funguje,izby celkom pekne,a daky bufet tam postavili...avsak to okolie je hrozne.je to mimo od vsetkeho,ale aspon tie spoje su spok dalej veela prostitutok a robotnikov...tak sa mame na co tesit!
ja som mala 313,72 ...co je podla mna dost vysoke cislo!
ale budme radi,ze mame ubytko..urcite si nejak zvykneme