Ktory je lepsi? Vrutky ci Martin. Dnes som bol na DOD v Sucanoch a jedna studentka vravela ze v Martine maje vacsiu volnost... Aky mate vy na to nazor?
no v každom prípade, vo Vrútkach hlavne nieto moc čo robiť ale zas máš bližšie na vlak a všetky busy...no už ako sa rozhodneš. v každom prípade, ja by som šla radšej na martinský
som na vrutockom a nesťažujem sa... je to tu krajšie ako na martinskom, ked si chceš zájsť do martina, tak neni problem, mhd-ckou si tam za 5min.. vo vrutkach sú izby po 3 a vlastné wc.. na martinskom su izby po 4 a spoločne wc na chodbach.. jednoznačne vrutky odporučam.. a co sa tyka volnosti, zabavy a vychadzok na vrutockom intraku, neni problem si myslim...
počuj, ja tam nechodím, ja len tak nezaujato hodnotím tie dve mestá. ak to vo vnútri vyzerá tak, ako hovorí kolega v @3 daj si poradiť radšej od neho, asi sa vyzná viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov