zdravím, chcela by som sa opýtať tých, čo chodia na výšku do BA a sú na intrákoch, ktoré intráky sú najlepšie, ktoré najhoršie (ako ďaleko sú od centra som si našla) .. nejaké pozitívne a negatívne detaily?
velke izby pre dvoch, vlastna kupelna a wc, blizko centra, len su drahsie (70e na mesiac) a niektore izby nie su v najlepsom stave...ale aj tak lepsie ako na atriakoch alebo hope
ja byvam na atriakoch v mlynskej doline, ale nieje to najhorsi intrak. najhorsi je horsky park- hopa..
lepsie sa byva na sturaku alebo na manzelakoch (tiez v mlynskej)- tam su aspon bunky..
najlepsie to mas asi na druzbe, je to tam cekom komunisticke, ale slusne, bunky su v pohode..
co sa tyka dopravy, do centra mesta sa dostanes v pohode aj z mlynskej (autobus-mestska), aj z druzby(bus, elektricka).. elektricky su rychlejsie lebo niesu ovplyvnovane zapchami, ale to casom zistis..
cesta do centra v priemere trva asi tak 10- 15 minut.. ked je zapcha tak dlho (autobusom)..
o inych intrakoch nepisem - nemam skusenosti..
najlepsie je zohnat si privat.. - aj ked o nevyhodach privatu by sa tiez dalo co to popisat..
V prváku som bol vďačný za Družbu (ale nie som z právnickej) a teraz by som šiel radšej na Mlyny, lebo tam mám väčšinu kamošov a tie jedálne tam nemajú chybu
Tiez mam taky problem s Druzbou - proste ze tam je nuda, ako okey mozno tam mas vacsi klud na ucenie, ale mna to cely tento rok ubijalo..proste ten pocit ze kamarati su v mlynskej, skvela jedalen je v mlynskej a tak...takze uz len do mlynskej na manzelaky
no celkom zaujimave co ste popisali, ja idem na praf UK a pridelili ma do Mlynskej... ale je mi to jedno, kto chce studovat studuje a kto sa chce bavit, tak sa bavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
velke izby pre dvoch, vlastna kupelna a wc, blizko centra, len su drahsie (70e na mesiac) a niektore izby nie su v najlepsom stave...ale aj tak lepsie ako na atriakoch alebo hope
práve som si pozrela, kde je, to by som mala teda oveľa bližšie ku škole ..
a keď hovoríš, že je aj dobrý ..
lepsie sa byva na sturaku alebo na manzelakoch (tiez v mlynskej)- tam su aspon bunky..
najlepsie to mas asi na druzbe, je to tam cekom komunisticke, ale slusne, bunky su v pohode..
co sa tyka dopravy, do centra mesta sa dostanes v pohode aj z mlynskej (autobus-mestska), aj z druzby(bus, elektricka).. elektricky su rychlejsie lebo niesu ovplyvnovane zapchami, ale to casom zistis..
cesta do centra v priemere trva asi tak 10- 15 minut.. ked je zapcha tak dlho (autobusom)..
o inych intrakoch nepisem - nemam skusenosti..
najlepsie je zohnat si privat.. - aj ked o nevyhodach privatu by sa tiez dalo co to popisat..
Filozofická - Šturák
V prváku som bol vďačný za Družbu (ale nie som z právnickej) a teraz by som šiel radšej na Mlyny, lebo tam mám väčšinu kamošov a tie jedálne tam nemajú chybu
do kelu, ja sa vážne neviem rozhodnúť teraz
o družbe sa väčšinou hovorí ako o "slušnejšom a viac v pohode" intráku, o tých ostatných som ale čítala, že sú "spoločenskejšie" ..
no čo, ja tu teraz ako trapka vyberám intrák a je možné, že žiaden nedostanem .. yeeey