ja som si aktivovala isty program neviem teraz aky..asi fix..alebo neviem..skus sa popytat...bez viazanosti a ak si dobijest kredit min. za 10 E tak mas na niejakych 20 dni ci ako internten v mobile zadarmo... takze ja si dobijem za 10.. a ked mi internet skonci tak si dobijem zas a tak...
mal som 500mb, vydrzalo mi to tak akurát na mesiac na info, písanie správ, nejaké prezeranie, atd. ale chcel som znížiť náklady tak som si ho švihol na 100mb mesačne. aj to stačí. kua nemusíme byť až tak rozmaznaný.
Podla toho ako co vyuzivas. Ja som mal 1gb a vzdy sa mi plno dat na konci zvysilo. Ak tam nemaju net na zmluvu, skus si ho na 1 mesiac aktivovat, budes robit tak ako chces a na konci uvidis (pocas neho) ci ti staci, alebo nie.
@tomias zalezi od toho ako moc ho vyuzivas...ja napr net mam aj doma takze doma ho nevyuzivam..iba v robote a ked som niekde mimo...viac jak 500mega som snad ani nikdy neminul...a najlepsi net ma asi orange...ma najlepsie pokrytie a ked mam zapate 3G tak ide rychlejsie ako to slavne 10megove turbo3 od telekomu
prinajhorsom je tu opera mini ktora setri datami takze pri birdzi a fb sa to presvihnut ani neda
no jo.. tak ide mi hlavne o fb a skype kvôli priateľke... bývame dosť ďaleko od seba a ešte mám maturitný ročník a proste zohnať si nejaké to info ak treba náhle...
uvažujem či si vziať net za 6 eur 500 MB alebo rovno paušál za 10 a mám 100 mb zadara a volania neobmedzené na 3 čísla...
a rožoví či nie, nevidel so nič výhodnejšie... najväčšia blbosť je že sa nedá predplatiť aj neobmedzený internet... za 10 eur a vybavené... :/
@floyd1023 na stránke som zatiaľ nič o tom nenašiel. ak máš link tak pošli do tsky (tu mi neotvori)
našiel som iba niekde na fóre o tom, ale na takých fórach som našiel aj to, že o2 zvýši prenosovu rýchlosť po precerpani dať a samotné o2 o tom ani nevedelo.
ak sa ti da tak si daj pausal happy L... je to najlepsie a najlacnejsie co je teraz v ponuke zo vsetkych operatorou. ja ho mam a som s nim nadmieru spokojny
Ja mam 2gb a fakt mi to ide rychlo, uz v polke mam precerpanych 80% ale je pravda ze ked som mala samsung tak som ani raz neprecerpala limit a odkedy mam ifon tak to ide ako gula.
@9 od o2 mám 100mb za 3e, keď to prečerpám, tak to mám akurát pomalšie, ale neplatím za to... síce ja som v ba 95%času, takže nemám problém s pokrytím, ale na fb a písanie frajerke ti úplne postačí aj tá "spomalená" rýchlosť po prečerpaní 100mb takže ak u vás nie je problém s pokrytím o2, podľa mňa ťažko nájdeš dačo lacnejšie
A ja iba tak pre info k tomu prečerpaniu predplatených dát dodávam toto:
Rýchlosť sa ti zníži na MAXIMÁLNYCH 524 Mb/s / to je presne 64KB/s a / , takže počítaj skôr o dosť menej, takže sa ti budú stránky s množstvom obrázkou a animácii a pod. načítavať dlhšie. A prehrávanie videí by bolo už veľkým dobrodružstvom pre teba. ČAS TI BUDE UTEKAŤ veeeľmi, veeeľmi rýchlo
Ja to mám a je to na mesiac a tak som si rozpočítala že každý týždeň môžem minúť 125 MB .. prešli dva týždne a ja som ešte ani tých 125 MB neminula a to robím všetko cez Android prehliadač plné stránky nie také čo berú menej mám to zapnuté vkuse prezerám fotky všetko takže podľa mňa v pohode
ja mám v orange 500mb a vydrží mi to vpohode mesiac, no mne sa do toho nerátajú sociálne siete čiže to považujem za obrovskú výhodu lebo ink by mi toľko nevydržalo ani týždeň
Ja mám Happy L a tých 500 MB mi vydržalo cca 10 dní, neviem či keď zapnem svoj internet okoliu teda že sa pripoja na môj net tak či mi to žere viac lebo som to mala takto zapnute s tým že som to po častiach vypinala teda keď som bola doma alebo tak a po 10tich dnoch mi prišlo upozornenie o premrhani volných dát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vyser sa na ruzovych..dobrá rada
prinajhorsom je tu opera mini ktora setri datami takze pri birdzi a fb sa to presvihnut ani neda
uvažujem či si vziať net za 6 eur 500 MB alebo rovno paušál za 10 a mám 100 mb zadara a volania neobmedzené na 3 čísla...
a rožoví či nie, nevidel so nič výhodnejšie... najväčšia blbosť je že sa nedá predplatiť aj neobmedzený internet... za 10 eur a vybavené... :/
Surf MAX 30 dní s automatickým predĺžením neobmedzené spomalenie po 2 000 MB 9 € na 30 dní
to sa mi moc nechce veriť..
našiel som iba niekde na fóre o tom, ale na takých fórach som našiel aj to, že o2 zvýši prenosovu rýchlosť po precerpani dať a samotné o2 o tom ani nevedelo.
Rýchlosť sa ti zníži na MAXIMÁLNYCH 524 Mb/s / to je presne 64KB/s a / , takže počítaj skôr o dosť menej, takže sa ti budú stránky s množstvom obrázkou a animácii a pod. načítavať dlhšie. A prehrávanie videí by bolo už veľkým dobrodružstvom pre teba. ČAS TI BUDE UTEKAŤ veeeľmi, veeeľmi rýchlo
...
Rýchlosť sa ti zníži na MAXIMÁLNYCH 524 kbit/s / ZAOKRUHLENE 512 kbit/s / - to je presne 64kiloBajtov/s , a tak počítaj skôr o dosť menej, takže ...
P. S. : A to ma nikto neopravil
Inak mne 500 MB vydrží mesiac, ešte mi aj zvýšia dáta
Ja som tento mesiac minul 29GB na mobilnom internete....
Ale ked sy snazim tak mi 2GB vydrz asi tak dva tyzdne....