@sasi2680 A v net-cafe nie su pocitace, ci kde je problem? Nehovorim, ze musi byt pripojena cez mobil. A ked nieco surne potrebujem, tak si tych par korun uz nejako zaplatim a niekam si sadnem.
@flussica dobre, to ma nenapadlo.. ale zas, nie všade také kaviarne sú, a ak bude veľa cestovať, tak podľa mňa nie vždy bude mať čas hľadať v nejakom cudzom meste takéto kaviarne..
@sasi2680 Nuz, ak nebudu po ruke, potom uz trosku problem. Ale vezmi si, ze kym nebol internet, ludia tiez zvladli cestovat, tak co teraz? Na cestu sa da vzdy niekoho spytat . A rodicom ide napisat esemeska. Neviem si predstavit, co extra viac potrebuje - mozno naozaj je nieco, co nejde vyriesit nijakym inym sposobom ..
Nie , nie , nie.. Ono to skor bolo zo zvedavosti , ze ked si fakt surne budem musiet nieco pozriet .. ci sa to nedá nejako ... ( respektive to potrebujem niekedy aj cez skolu..)
V kazdom prípade hej , kašlem na internet ako vidím , a keby dačo , tak v tejto dobe myslim internet niekde na roku nájdem..
@0mega1 omg a čo že su prázdniny. Ja cez FB posielam správy zo zahrničia ked tam som ma to vínde lacnejsie ako sms (wifi) a jednoduchsie je to cez fB ako email .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
facebook sa neinstaluje...normalne tam pojdes cez netovy prehliadac a ides...samozrejme platis len za pripojenie...
@sasi2680 tam sa dá pripojiť z normálneho pc/ntb ktoré tam majú.
Do tohto typu mobilu sa bohužil nedá kúpiť wifi karta (namiesto pamäťovky), pretože slot na pamäťovku je tesne pod telefónnou kartou...
P.S.: Kúp si iPod Touch a máš po starostiach
Nie , rozum mi nezastal. Viem čo je dovolenka a poznám hranice
Nie , nie , nie.. Ono to skor bolo zo zvedavosti , ze ked si fakt surne budem musiet nieco pozriet .. ci sa to nedá nejako ... ( respektive to potrebujem niekedy aj cez skolu..)
V kazdom prípade hej , kašlem na internet ako vidím , a keby dačo , tak v tejto dobe myslim internet niekde na roku nájdem..
ale vdaka
Podla seba nesúd druhých....
Ale občas ma doslova serie že ľudia prvú vec na dovolenke riešia to, ako sa pripojiť na fb.