Keby ste si s niekym na nete písali tak tri mesiace, každý deň tak tri hodiny minimálne a rozumeli by ste si v dosť vela veciach ale nikdy ste sa nestretli..je nejaká šanca že sa to po stretnutí nezmení a vy si budete rozumieť aj naďalej?
Fakt moc zalezi od konkretnych ludi a dovodu, preco sa chcu stretnut, ja osobne by som sa do toho az tak velmi neponahlal, zvlast ak si pisete tri hodiny denne napr. ja som sa uz stretol s dvomi holkami, co ich poznam cez net a stale je to v pohodke, nic extra sa nezmenilo
isteze podla mna viac ako pravdepodobne... moju naj kamosku som spoznal na pokeci a stretli sme sa tak 3 tyzdne po tom co sme si pisali kazdy den niekolko hodin a doteraz si skvele rozumieme... a tiez tu na birdzi som stretol ludi ktorych som potom stretol aj osobne po kratsom case a tiez si stale rozumieme...
otazka je ci ste k sebe uprimni, ak hej tak to bude okej a bude to este lepsie ako na nete, lebo predas len osobny kontakt je osobny kontakt...
Z tých priateľstiev ku ktorým som prišla vďaka internetu síce niektoré nevydržali, ale nebolo to preto že by som sa s tým človekom stretla osobne...
Naopak, mám pocit že práve to stretnutie tomu dalo ešte čosi viac... (a možno práve preto sa teším keď mám možnosť zase raz spoznať niekoho aj naživo )
hh,je to moznee...sak samoskaa..lenze poznam aj takych typkov..co su na nete velice vyrecnyy..a realita o nicom..aa,tak sa modli nech to nie je tvoj pripad... D ci vas!!!
je to mozne a podla mna aj pravdepodobne..ked si tak intenzivne pisete tak si iste rozumiete a pochybujem ze to je tak len cez net..tak drzim palce na stretku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
otazka je ci ste k sebe uprimni, ak hej tak to bude okej a bude to este lepsie ako na nete, lebo predas len osobny kontakt je osobny kontakt...
Hej, ze sa pozname len z netu a v pohode spoluchodime zurovat a podobne
A nielen s nou, su na birdzi viaceri
Naopak, mám pocit že práve to stretnutie tomu dalo ešte čosi viac... (a možno práve preto sa teším keď mám možnosť zase raz spoznať niekoho aj naživo )
Takze ano, daaa
Takze ano, daaa