Dobrý deň poslednom čase sa mi stáva že mi hrozne laguje internet hrám hru cs 1.6 a mával som tam max ping 20 a teraz mám tam 190-500 stránky sa mi načitavajú 20s predtým 3s čo stým mám ? internet mám od T-COM
Mas pri tom zapnuty skype? Neberie ti pasmo prave on? (kedze skype na tvojom PC funguje ako telefonny uzol, co znamena, ze cez teba prudia telefonaty a data ostatnych uzivatelov aj mimo tvojej LAN)
@night áno na tých istých serveroch a weboch , nemám wifi , myslím že tak 40% a vedšinou podvečer ale ping na cs serveroch mám pravidelný včera som si dal ľad na router a mal som ping max 30 . nie netahám áno aktualizujem
@rampelnik ľad na router? vtipné, zaujímalo by ma ako ťa to napadlo, ale pokiaľ to konzistentne pomáha tak to znamená že niečo nie je v poriadku s routerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
áno na tých istých serveroch a weboch , nemám wifi , myslím že tak 40% a vedšinou podvečer ale ping na cs serveroch mám pravidelný včera som si dal ľad na router a mal som ping max 30 . nie netahám áno aktualizujem
a mám dinamicku IP
mne to pomohlo
» bvx.webgarden.cz/ako-znizit-ping...