Používal som Explorer, ale omrzel ma, teraz používam Operu, ale občas zamrzne (už má u mňa dve výstrahy, po tretej nasleduje u mňa automaticky uninstal ) vyskúšal som aj Chrome (zatiaľ ma u mňa jednu výstrahu), takže neviem....ale som zvyknutý na operu
Chrome, Mozzila, Opera, mne to vždy prišlo ako skoro to isté, používal som z nich všetky a vždy som s nejakým skončil preto, lebo ma nasral nejakou maličkosťou.
Na neznáme weby kvôli bezpečnosti a celkovo security extensions jednoznačne Firefox.
Na rýchle prehliadanie už známych a overených webov, otváranie veľa tabov a dobrý memory management niektorý z buildov Chromiumu (no NIE Google Chrome s jeho pridaným sledovaním používateľov). Veľmi sľubne vyzerá napr. SRWare Iron (od Google Chrome ho bežní užívatelia ani nerozpoznajú, funkčnosť je totožná, akurát navyše nie sú potrebné také polemiky o ochrane súkromia).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale chrom je asi naj
Na rýchle prehliadanie už známych a overených webov, otváranie veľa tabov a dobrý memory management niektorý z buildov Chromiumu (no NIE Google Chrome s jeho pridaným sledovaním používateľov). Veľmi sľubne vyzerá napr. SRWare Iron (od Google Chrome ho bežní užívatelia ani nerozpoznajú, funkčnosť je totožná, akurát navyše nie sú potrebné také polemiky o ochrane súkromia).
Howgh.
... a Chrome