mno išiel.. ale proste bola tam skrytá FUP na 2 GB mesačne... ak som v daný mesiac prešvihol túto hranicu (čo som urobil, nech som akokoľvek šetril), tak sa mi net až do konca fakturačného obdobia spomalil na 64 kbps...absolútna hrôza...a multimediálne súbory sa nedali posielať...hudba, videá, ani pri plnej rýchlosti sa nedali nahrať... podľa mňa to hraničí s bizarnosťou, nazvať takýto produkt Internet na DOMA...navyše, niekoľkokrát som sa v predajni pýtal na OBMEDZENIA a oni furt opakovali, že je to neobmedzené... a ešte si nás na dva roky zaviazali...chuj baraní, už k nim ani nepáchnem...
@som123 jj, potom to tam už dali... ale dám krk na to, že vtedy to tam nebolo... alebo to bolo len umne skryté... na dôveryhodnosti to každopádne nepridalo...
teraz mám lokálneho za 10€ 10 Mbps úplne v pohode...ale idem prejsť na 20 Mbps (tá istá cena, majú nový cenník...) ... to podľa mňa úplne stačí, neviem si predstaviť, na čo by mi vlastne boli tie rýchlosti, čo píšeš hore
jednoznačne antik, mám 6 rokov a bez jediného problému, za 17,92 môžeš mať aj telku s veľa programmi (aj českými) a telfón so 40 minútami do všetkých sietí, je to neobmedzene, bez fup a veľmi stabilné, navyše máš aj ftp servery a iné benefity
neviem ale viem ze mam asi tak o 100 krat pomalsi net ako su tie dva mam tusim iba nejak 2 MB/s a to platim jak kkt 17 € mesacne no ale co clovek narobi ked byva na konci sveta
v živote mi nikto nepovedal, že by v orangeu bol s internetom a hlavne prístupom orangeu spokojný. ale bývalý mal net od orangeu, šlapalo to jak sviňa, ale platil niečo cez 30euro za to a aj to im šibalo s tým ako to fakturovali. najviac sa mi "lúbilo" že mal internet s určitou rýchlosťou a platil určité peniaze. a oni dali do ponuky hned ako sa zaviazal net lacnejší o 5 euro a o 30 percent rýchlejší
@som123 asi máš zle nakonfigurovaný router, mne vypdne tak raz ročne, možno ani to nie, o ftp nemám prehľad, ale je to možné, resp. sú asi len na antikovskom dc hube
@som123 ty musis byt niekde z okolia kosic pripojena na mikrovlnku, lebo v samotnych kosiciach, kde ma vacsina ulic opticku pripojku, niet lepsieho internetu nez Antik...a hej, ftpcka su zrusene uz davno, ale DC server funguje nonstop a je to este lepsie nez ftpcka...
@som123 antik - rychlosti nie je co vytknut / DC siet na LANke, kde sa momentalne zdiela 24TiB / vlastna externa IP na poziadanie - to je vyhoda pri torrentoch, posielani suborov cez internet, hrani cez hamachi / televizia priamo v pc resp. aj zvlast, ked si kupis za 99 eur set top box / pristup do televizneho archivu / ziadne obmedzenie dat, za den stiahnem aj 30 giga... proste toto ziaden internet v KE netromfne...
Antik je velmi dobra Kosicka firma. Clovek vie ze sa na nich moze spolahnut. Na cisla by som v tomto pripade nehladel. On tenrozdiel aj tak bezny clovek neregistruje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale inak, hento nevyzerá zle... s tým skúsenosť však nemám.
To mám zrejme ale len kokotný net...ALE UŽ TRETÍ?!
mno išiel.. ale proste bola tam skrytá FUP na 2 GB mesačne... ak som v daný mesiac prešvihol túto hranicu (čo som urobil, nech som akokoľvek šetril), tak sa mi net až do konca fakturačného obdobia spomalil na 64 kbps...absolútna hrôza...a multimediálne súbory sa nedali posielať...hudba, videá, ani pri plnej rýchlosti sa nedali nahrať... podľa mňa to hraničí s bizarnosťou, nazvať takýto produkt Internet na DOMA...navyše, niekoľkokrát som sa v predajni pýtal na OBMEDZENIA a oni furt opakovali, že je to neobmedzené... a ešte si nás na dva roky zaviazali...chuj baraní, už k nim ani nepáchnem...
oni to majú aj napísané tie obmedzenia na stránke teraz, neviem ako vtedy
ale tak ten Fibernet bez obmedzenia až do 100 Mb/s vyzerá dobre.. tak neviem
teraz mám lokálneho za 10€ 10 Mbps úplne v pohode...ale idem prejsť na 20 Mbps (tá istá cena, majú nový cenník...) ... to podľa mňa úplne stačí, neviem si predstaviť, na čo by mi vlastne boli tie rýchlosti, čo píšeš hore
Rýchly internet mám len cca. 7 dní. Potom adios.
tak ja mám teraz antik a nezdá sa mi stabilný, stáva sa často, že vypadne aj na polhodinu
a u orange to vyzerá lepšie, keď je to lacnejšie a ešte aj rýchlejšie údajne
no ale tu všetci píšete, že to nie je tak dobré
len by som potrebovala niekoho, kto má skúsenosti s presne tým balíkom popísaným vyššie
a ftp servery antik už zrušil nie?
vieš mi aj povedať, prečo je v tomto prípade orange horší ako antik?