Moj priatel si objednal z internetovej stranky alza.sk notebook... v ponuke na nete mali napisane, ze k NB je dodavana aj znackova mys a taska. Kym ho objednal, napisal mail, ci to naozaj dostane aj s tym a nejaky kompetentny pracovanik mu odpisal, ze sam
lenze chapes, to su len maily, nie objednavka..ta sla cez formular na ich stranke..na dodacom liste bol iba nb, na fakture takisto.. a ta stranka bola v momente prepisana... a ked prisiel kurier s velkou krabicou,tak sme netusili, ze tam bude len comp a zvysok nikde..
šak ale vždy keď kupuješ cez e-shop tak ti príde na mail objednávka a tam je všetko vypísané čo mu má prísť a z alza.sk som už bral kopec vecí aj takých že dačo k tomu bolo zadarmo a mal som to riadne v objednávke čo mi došla na mail napísané že beriem to+to zadarmo tak nvm no...
no inak to co napisal @7 je pravda , ked mu pisal ten mail tak vtedy k tomu bola ja ta mys atd ale ked si to objednal uz sa to mohlo minut a bolo to bez mysi a na fakture mas vzdy napisane ze notebook+... a ked to tam nebolo tak to ani nedoslo
Ak máš od nich mail kde ti potvrdzujú, že bude aj taška a myš máš právo nárokovať si tašku a myš prípadne neviem či nie aj finančné odškodnenie.
Pokojne sa obráť organizácie na ochranu spotrebiteľa, nech si druhý krát pekne rozmyslia či budú chcieť niekoho o niečo obrať. Si predstav že to tak urobia za mesiac desiatim a hneď majú pekný obrat.
A . . . ha, ha, su to podvodnici, treba to znich pacit. Sa nehanbia, spiny . . . inak som bol na ich sope len raz a nic ma tam nejak netrhlo. Pre mna absolutne nezaujimava sopa.
1. ja mam notebook MSI hmm a ku kazdemu kusu ty tych GX je uz v zakladnej vybave vak aj mys znackova tj znacky MSI
2. to oni nemozu poslat bez toho kedze je to im dodane uz v krabici ako komplet taska NB a mys vsetko v jednej skatuli
3. no a ja by som sa ohradil mas pravo vratit a v inom obchode si zohnat ten isty kus aj zo vsetkym co je samozrejmostou z fyrmy MSI ktora to ponuka 3 v 1 taze to ze to nedodali je kravina lebo ja mam to iste a je to komplet
4. v uplne kazdej predajni co som bol mali tieto NB v tejto zostave 3v1 takze stazovat sa stazovat sa stazovat alebo vratit a nech vratia peniaze inak ta mys stoji kolo 1500 sk 50 € taze fajny kusok by si nejaky pracovnik zhrabol a ta taska je lepsie ako taska na rameno
presne som to aj ja tak pochopila, ze ono je to 3v1 lebo oni to samostatne vobec nemali v ponuke, nedalo sa to objednat... a zrazu taka ponuka neexistuje.. no a ked neprisla taska, tak zavolal bratovi nech to odfoti, akurat ze on odfotil ponuku na ten isty nb len s OS, ta tam este stale plati.. urcite to tak nenecha, len co moze teraz robit..zalovat sa pre 100evri je hlupost a inak neviem ci to od nich dostane..ale nemyslim, ze to necha len tak plavat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
... objednany je notebook MSI GT628xadt...(link). Chcem sa opytat, ze je tam napisane, ze nb bude dodany aj s myskou a batohom, tak ci to tak aj bude.
odpoved: Vazeny zakazniku, s notebookem dostanete laserovou mys a prakticky herni batoh...
takze tak..mna to tiez dost prekvapilo, na alzu boli dobre ohlasy, tiez som si chcela po novom roku od nich objednat nb, ale asi to nespravim...
Pokojne sa obráť organizácie na ochranu spotrebiteľa, nech si druhý krát pekne rozmyslia či budú chcieť niekoho o niečo obrať. Si predstav že to tak urobia za mesiac desiatim a hneď majú pekný obrat.
2. to oni nemozu poslat bez toho kedze je to im dodane uz v krabici ako komplet taska NB a mys vsetko v jednej skatuli
3. no a ja by som sa ohradil mas pravo vratit a v inom obchode si zohnat ten isty kus aj zo vsetkym co je samozrejmostou z fyrmy MSI ktora to ponuka 3 v 1 taze to ze to nedodali je kravina lebo ja mam to iste a je to komplet
4. v uplne kazdej predajni co som bol mali tieto NB v tejto zostave 3v1 takze stazovat sa stazovat sa stazovat alebo vratit a nech vratia peniaze inak ta mys stoji kolo 1500 sk 50 € taze fajny kusok by si nejaky pracovnik zhrabol a ta taska je lepsie ako taska na rameno