@depropex niet nad dobrú radu... Ľudia ktorí sa PÝTAJÚ na fóre, z nejakého dôvodu asi nevedia nájsť odpoveď. Google nie je riešením všetkého. Ak sa niekto pýta na názor, či poznáte, pravdepodobne skôr očakáva, čo bolo ľuďmi zo Slovenska vyskúšané, lebo ak to niekto tu pozná, tak asi preto, že tam nakupoval.
je trápne poradiť mu, aby použil Google... to nemá zmysel, Google mu nájde 500 tisíc obchodov a čo teraz? ovela väčší význam má opýtať sa na fóre (fórum je na diskutovanie, pýtanie sa, radenie si), lebo iní ľudia možno majú skúsenosti s nejakými konkrétnymi obchodmi, aby nemusel riskovať a objednávať niečo z tých pol milióna obchodov, ktoré mu google našiel
@afleck2 neviem ti poradiť, ja moc online shopy nemusím, ja techniku a také veci nekupujem často a väčšinou si tú vec chcem pozrieť v reálnom obchode naživo, ako to vyzerá z blízka a tam si to rovno aj kúpim, hoci z netu by som to asi zohnal lacnejšie. no nič, ja som taký konzervatívny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je trápne poradiť mu, aby použil Google... to nemá zmysel, Google mu nájde 500 tisíc obchodov a čo teraz? ovela väčší význam má opýtať sa na fóre (fórum je na diskutovanie, pýtanie sa, radenie si), lebo iní ľudia možno majú skúsenosti s nejakými konkrétnymi obchodmi, aby nemusel riskovať a objednávať niečo z tých pol milióna obchodov, ktoré mu google našiel