Čauko, zháňam telefón, keďže o svoj predošlý som prišla, a na bazoši som našla pre mňa veľmi zaujímavú ponuku, avšak pán chce osobný odber niekde v keli pri Bardejove alebo poslať poštou, tam ale chce 50% zaplatiť dopredu.
Ak sa pán bojí že neprevezmeš dobierku a tým pádom zaplatí on poštovné tak mu navrhni že mu pošleš poštovné na účet... čo ja viem 5€ a mobil nech ti pošle v plnej sume na dobierku.
@paulieevans tak som mu to navrhovala, ale to on nechcel, že sa mu niekoľkokrát stalo, že si to niekto neprevzal a tovar sa mu vrátil poškodený ... poslala som mu návrh akého si čestného prehlásenia zatiaľ, skúsim ho možno ešte ukecať ... :/
Takže ak som to pochopil správne , chce 80 eur predom , pretože sa boji ze nepreberiete dobierku a on tak prijde o 2,50 eur . Je to spekulant , osobne by sa s vami nestretol nikdy , vie ze ste prilis daleko a preto sa spolieha ze ak ked vam pise ze osobny odber nie je problem v skutocnosti to ale problem je.
Nikdy neposielajte peniaze predom, v pripade ze o kupe budete uvazovat aj nadalej , napiste nech vam odfoti OP
Pravdepodobne ak mu napisete ze chcete odber , tak sa tam ani neukaze alebo uz nebude reagovat na spravy
Kde v keli pri bj?
Sak si kup v obchode, dobre mobily maju od 100€ ..a mas aj zaruku, aj hocico ine a z ruky do ruky..
Ja by som nekupoval, ak este k tomu pise, ze sa mu uz parkrat stali one veci.
@lakero@bitter on ma na ten osobný odber presviedčal prvý .. ale vďaka za tip na ten občiansky, už si ho aj pýtam. do mailu som mu poslala prehlásenie, čo mi poslal podpísané oskenované ..
@tomias Zborov ... veď ono to nie je tak ďaleko, do BJ sa dostanem za 3 hodinky busom, len ja som na slovensku tak raz za 2 týždne a preto je to pre mňa problém ...
dalsia naivka ....nezabudni o 2 dni zalozit forum co sa da urobit s tým ked ta ojebali boze ludia nebudte uz prijebaný a prestante kupovat mobily naslepo ....bud osobny odber normálne bez vselijakych kokotin okolo abo si kupte nový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nikdy neposielajte peniaze predom, v pripade ze o kupe budete uvazovat aj nadalej , napiste nech vam odfoti OP
Pravdepodobne ak mu napisete ze chcete odber , tak sa tam ani neukaze alebo uz nebude reagovat na spravy
Sak si kup v obchode, dobre mobily maju od 100€ ..a mas aj zaruku, aj hocico ine a z ruky do ruky..
Ja by som nekupoval, ak este k tomu pise, ze sa mu uz parkrat stali one veci.