dost husty, ako pise sisska, happiness is only real when shared je tlak...potom sa mi pacilo ako spalil peniaze a tak..vlastne cela ta jeho nezavislost, aky bol nekonvencny a tak... husty film.
nevidela som, keď bude šanca, pozriem, ale s tou koncovou hláškou nesúhlasím, šťastie nemusí byť len zdieľané s niekým, viem sa aj sama potešiť niečomu rovnako, možno aj viac
bol som v bratislavskom auparku v panta rei a tam maju knihu aj v cestine vtedy vsak mali vypredane a poslali ma na obchodnu ze aj tam ju predavaju cesky nazov knihy je Utek do divociny a napisal ju Jon Krakauer
film sa mi veľmi páčil, páčil sa mi aj Pennov výber herca, všetko... a so záverečnou myšlienkou súhlasím do slova...
spomínam si, že som na tom bola v Brne v kine Art a kým som tých 5 metrov odtiaľ prešla domov, tak som takmer odpadla z toľkej zamyslenosti, čo to vo mne vyvolalo
siska šiška a čo je trvalé šťastie?... prepána, neviem si to predstaviť, iba takú spokojnosť, blaženosť, šťastie nepociťujem osobne za dlhodobý medikament, aspoň nič také som nezažila, a prežívam aj share, aj private fecilitá, ja si to pekne vybalancujem... hovorím len, čo na vlastnej koži cítim, ale každý city inak prežíva, pravda, preto tieto myšlienky sa nechytia každého, aj tak ich vyslovuje len človek, ako ty, či ja s obmedzenými skúsenosťami
film som videla uz davno a veeeelmi sa mi pacil, inspiracia do mojeho zivota ..chcela som ist teraz pozriet, lebo ho premietali v charlim, ale asi uz nestiham ... plne s tou hlaskou na konci suhlasim, vlastne od zaciatku som si hovorila, ze chalanovi nieco chyba..no a nakoniec na to prisiel aj sam, len zial uz bolo neskoro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne sa páčila celá tá príroda tam, hudba Eddieho Veddera v pozadí no a najkrajšia bola tá myšlienka na konci - Happiness is only real when shared.
Citali ste aj knihu? Nevie niekto z vas kde by sa dala zohnat v cestine? (alebo v anglictine)
Poznáte este nejaký film s podobnou myšlienkou na tento "nature" sposob? Ak áno, dajte tip
jasné, aj ja sa viem tešiť sama, dokonca veľmi, ale môže to byť dlhodobé a ozajstné?
spomínam si, že som na tom bola v Brne v kine Art a kým som tých 5 metrov odtiaľ prešla domov, tak som takmer odpadla z toľkej zamyslenosti, čo to vo mne vyvolalo
Aj ked na niektorych ludi, zvyknutych na akciu a drahe, silne efekty môze zapôsobit fadne- bohuzial...
@socrates samotna priroda robi tie najkrajsie efekty
ale perfektné, aj hudba,,, Eddieho.. není o čom ..