V septembri mam nastúpiť na Viedenské Francuzske Gymnázium(Lycee Francais de Vienne) A mam byť ubytovaná na intráku... nebolo by to hrozné, ale moj problém je že medzi intrákom a školou je polhodina cesty najprv električkou a potom metrom v samom centre V
kamarat chodi do viedne do skoly a kazde rano cestuje.. a vstava o tristvrte na sedem ako som sa dozvedela a v pohode stiha byt o osmej v skole... a chodi vlakom a potom metrom..
aj brat v brne cestuje pol hodinu do školy ... najskôr mal s tým problém trafiť na tie fakulty (bo neni to všecko pokope) ale potom si asi zvykol naučíš sa neboj
intrák je to najlepšie, čo môžete zažiť. mam ešte rok pred sebou a potom vysokoškolská kolaj. už som na niekoľkých bol a je to zverinec bez akejkolvek kontroly
nemôžeš porovnávať bratislavské internáty s viedenskými. Polhodinu z intráku do školy mi trvá cesta hocikedy aj v BA a niektorým mojim spolužiakom aj dlhšie.
Neboj, veď tam nebudeš bývať sama. K niekomu sa pripoj a nestratíš sa Ak sa bojíš bývania na intráku, tak to sa naozaj nemusíš. Internát je miesto, kde je večne sranda, či už je to na Slovensku alebo nie
Určite sa neboj, síce som tam nebola, ale keďže je to ešte len stredná, je to len jedna cesta, jedna budova, ani mesiac a už nebudeš mať problém. Fakt sa nemáš čoho báť a buď len rada, že tam ideš, je to príležitosť, hneď by som menila s tebou a intrák je to najkrajšie na študentskom živote asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale asi to nie je henta skola.
Neboj, veď tam nebudeš bývať sama. K niekomu sa pripoj a nestratíš sa Ak sa bojíš bývania na intráku, tak to sa naozaj nemusíš. Internát je miesto, kde je večne sranda, či už je to na Slovensku alebo nie
I love intrák"s life