Ahojte. Teraz študujem na strednej škole v zahraničí. No budúci rok by som chcela prestúpiť na SŠ do Bratislavy. V lete budem mať 18. Viete mi poradiť nejaký intrák, kde ma vezmú aj keď som stredoškoláčka?? Najlepšie by bolo niekde blízko, alebo priamo v
Neviem ti povedať presne, ale určite sú v bratislave aj intráky špeciálne pre stredoškolákov, akurát majú myslím prísnejší režim než tie klasické vysokoškolské...
Ale popravde jediný o ktorom viem je niekde v rači, aj to si už nepamätám kde presne a ako sa volá, ale sesternica tam bývala kým chodila na strednú...
sorry ze sa pytam uz v zalozenej otazke .. ale vedel by mi niekto poradit intrak na leto, by som chcela ist do BA robit cez prazdniny a napr. som sa docitala ze v MLADOSTI maju problem zo svabmi tak ak niekto vie v akom stave su naozaj intraky, pls poradte.
no to si pis ze to je o inom ako v Rakusku, ved sme Slovaci studentov je vela, miest je malo, studenti nechcu vela platit a byvaju fakt v strasnych podmienkach /cest vynimkam, teda Druzba/ - co som ale videla na Mladosti a Sturaku, stacilo mi do konca zivota...Atriaky sa daju zvladnut, ak mas zrekonstruovanu izbu, ale aj tak tam su centralne WCka a sprchy pre cele chodby...takze pre mna je to nevyhovujuce hlavne z hladiska hygienickych podmienok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale popravde jediný o ktorom viem je niekde v rači, aj to si už nepamätám kde presne a ako sa volá, ale sesternica tam bývala kým chodila na strednú...