S kamoškou nam dali iné intráky, a chceme riešiť zmenu.. kde si myslíte, že je to lepšie? čítala som rôzne príspevky na obidva intráky, z roku 2011 a podobne, tak neviem či sa čosi zmenilo D ale ja nie som náročná skúsnosti? zážitky? pocity
Byvala som na oboch a neviem co je mensie zlo hrobonova - zalezi od bloku (A,B -ok celkom; C- vsetko povodny stav) . spolocne wc a sprchy na chodbe, trojky izby, blizko centra, no spoje nie velmi dobre riesene (2 skolske spoje ktore chodia za sebou a kazdu 1,5 hod.), na kuchybkach nie su chladnicky
Vlcie- bunky, 3 ludia na izbe, sprcha a wc spolocna v ramci bunky (2 izby), no mibuly rok tam boli pri*ebani ludia a nebol tam klud vobec, plus doprava v spicke je neskutocna, kvoli zqpcham ides zo skoly na vlcie aj hodinu a zvyknu spoje vynechaavat. Je tam blizko kauf ale a ak tam daju normalnych ludi, je to tam obyvatelne. Zvacsa tam ale boli prefetovane a prepite hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Vlcie- bunky, 3 ludia na izbe, sprcha a wc spolocna v ramci bunky (2 izby), no mibuly rok tam boli pri*ebani ludia a nebol tam klud vobec, plus doprava v spicke je neskutocna, kvoli zqpcham ides zo skoly na vlcie aj hodinu a zvyknu spoje vynechaavat. Je tam blizko kauf ale a ak tam daju normalnych ludi, je to tam obyvatelne. Zvacsa tam ale boli prefetovane a prepite hlavy