Každá väčšia zmena ťa zmení,alebo skôr ovplyvní... či už dobre alebo zle. A to je dosť individuálne. Ja si myslím, že zmení. A človek, ktorý sa teraz stará sám o seba(i keď za plat rodičov) a predtým sa oňho starali rodičia sa isto zmení. Voľnosť, možno zodpovednosť... Neviem, ako to myslíš, tú zmenu.
Bol som rok a nijak som sa nezmenil, intrak nie je nic pre mna, hluk, nepohodlie a hulakajuci dementi pod oknami alebo na chodbach o tretej rano. Ja som clovek co potrebuje ticho a klud a hlavne spanok.
@vonny často von môžeš chodiť aj keď si doma, nie? Pozri, kto sa chce učiť, tak sa učí a nenechá sa stiahnuť spolubývajúcimi. Kto si chce užiť intrákový život, tak sa riadi inak
@bloodypunk no ja som napríklad nemohla chodiť často von keď som bola doma. a proste doma je väčšina ľudí nútená sa prispôsobiť napr. nejakému režimu, hlásiť a vysvetľovať kde ide, robiť nejaké domáce práce, ak sa napr. doma vôbec neučíš a stále si niekde vonku rodičia si to všimnú a cítiš sa pod tlakom....
ale tak na stredoškolských intrákoch to zase až také nie je.
ja myslim, ze je to pravda a nie je to len o intraku a byvani na nom. svoje zohraju aj nova skola, nove miesta, novi ludia.. ale neboj sa toho, nemusi to byt hned negativna zmena
Mňa zmenil...som viac samostatnejšia. A viac si vážim normálny nábytok a viac miesta teraz na byte
Inak ak sa človek vo všeobecnosti zmení v niečom.. každý má vlastný rozum či bude robiť kkciny či nie a ak ich chce robiť tak je jedno či je na intráku či nie, "cestu" si nájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale tak na stredoškolských intrákoch to zase až také nie je.
Inak ak sa človek vo všeobecnosti zmení v niečom.. každý má vlastný rozum či bude robiť kkciny či nie a ak ich chce robiť tak je jedno či je na intráku či nie, "cestu" si nájde