Ty čo tam chodia páči sa vám tam ? Kde je podľa vás lepšie doma alebo na intráku ? A ako to máte myslím od kedy do kedy možte byť vonku ? A nevadí vam že ste stratili sukromie ? Lebo predsa len 3 alebo koľko v jednej izbe to by mi aj chýbalo...
intrak je po pč =D lepšie než doma teda mne sa tam žije super lebo do mna nikto nehuči ..=D samozrejme teším sa domou ale kolko krat uplne zbitočne lebo vždy ma doma niekto nasere =D ... voonku možem byť do 8 ale tak im to je fuk tákže aj do 9 =D a na intraku mimo izby nejak tak do pol 10 a ptm by mal byť už aKOže nočny klud ktorý nikto nedodržiava =DD tákže phoodka
a ešte .. nauči ma to vela veci ktoré by som sa doma nenaučila ...
hmm to by som musela dlhšie nad tým rozmýšlať ale teraz je mi lepšie na intráku. Na izbe sme boli 4 no teraz sme len tri dosť sme si na seba zvykli čiže život bez nich si už asi ani neviem predstaviť. Prvé dni čo sme boli na intráku sme sa zoznamovali čiže do 24:00 boli u nás na izbe stále nový ľudia a vychovávatelia boli taký ohľaduplný že nás nechali a iba dozerali raz za hodinku či sme v pohode , ale po asi tak dvoch týždňoch sa tento krásny život na intráku rozpadol lebo sme dostali nového vychovávateľa presnejšie vychovávateľku. Ona večer o 22:00 príde a ziape do nás čo ešte niesme v posteliach a že čo sa ešte rozprávame že je nočný kľud... A prvý týždeň chodila s baterkou a svietila nam do očí či už spíme .... akože už na ňu bola spísana petícia ale stále je tu ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aj ja ťa mám rada...
Vonku môžeme byť do ôsmej, v prípade nejakej výnimočnej akcie aj dlhšie (s priepustkou).
no, ako vidím, každému sa táto diskusia veľmi páči, takže ide ti karta ...máš tu reakcií a reakcíí... 2 normálne
Aale s tou vynimkou že ja sa chcem fakt učiť a nie chlastať -.-
O súkromie som neprišla, keďže sme na izbe len dve a moja spolubývajúca je úplne úžasná
Vychádzku mám oficiálne do piatej(v sterdu do siedmej) ale do 7ej nas nie je problem pustit hocikedy.
Jeidné čo mi na intárku vadí je pomalý net a výtah čo nefunguje(bývam na 8om
ešte niečo?
ale jasne ze sa tesim domov
intrak je po pč =D lepšie než doma teda mne sa tam žije super lebo do mna nikto nehuči ..=D samozrejme teším sa domou ale kolko krat uplne zbitočne lebo vždy ma doma niekto nasere =D ... voonku možem byť do 8 ale tak im to je fuk tákže aj do 9 =D a na intraku mimo izby nejak tak do pol 10 a ptm by mal byť už aKOže nočny klud ktorý nikto nedodržiava =DD tákže phoodka
a ešte .. nauči ma to vela veci ktoré by som sa doma nenaučila ...
-nie práve ideálna strava
-21:30 večierka čže zhasnuté svetlá a vypnú elektrinu (zo zástrčiek(ano ako v stredoveku
-prepnutý ľudia
+v podstate neuveriťeľná volnost
+ozaj skvelý ľudia
+ženy, ženy veľa žien...
+prepnutý ľudia.