sem tam pocut nejake buchnutie alebo tak ale polovica ludi bud uz isla domov alebo su tu ale len zatvoreni vo svojich izbach...a ja som sama na izbe ...to mam niekde vtrhnut a ze hej idem sa s vami rozpravat lebo je tu ticho
keď chceš spať v určitú hodinu, tak si daj štuple alebo vatu do uší Ako ja spím tak striedavo 2-6 hodín, asi si musím zvyknúť :/ ale tie štuple fakt pomohli
Ja som tiez na intraku, kde je takmer absolutne ticho a este k tomu cisto dievcensky intrak... ale ako napisala quixinka, ak si v BA chod niekedy vecer na mlyny. Fakt odporucam, tam to zije
ty si asi na intráku krátko, že? ešte si zrejme nezažila súložiaci pár v susednej izbe, ešte ťa tu veľa vecí prekvapí, a nie ,nie je nikdy ticho, našťastie.
počas skúškového sa to trocha ukľudní, tak vydrž a nemaj priveľké požiadavky, zvykneš si
s tou poslednou vetou celkom nesúhlasím - počas skúškového síce kopa ľudí odíde domov, ale veľa na intráku ostane, a oslavy spravených, alebo zapíjania nespravených skúšok majú vysokú hlučnosť
v mojom prípade to ale bolo tak, ked som mala skúšky, tak okolitý blok mal zrejme tiež, lebo konečne držali jazyk za zúbkami ,čiže moje skúsenosti sú také, ale je pravda, že ked sa iní učili neskôr, my ostatní sme oslavovali a potom prišla SBS a boli čierne bodíky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak nas intrak ma 70 ludi tak sa necudujem ani
počas skúškového sa to trocha ukľudní, tak vydrž a nemaj priveľké požiadavky, zvykneš si
s tou poslednou vetou celkom nesúhlasím - počas skúškového síce kopa ľudí odíde domov, ale veľa na intráku ostane, a oslavy spravených, alebo zapíjania nespravených skúšok majú vysokú hlučnosť