Zaujíma ma, do akej miery môžem ovplyvniť "výber" spolubývajúceho? Teda, s kamarátkou sme obidve prijaté na Komenského, ale na iné fakulty. Je možné požiadať o to, aby sme mali intrák spolu, poprípade, závisí to od toho, ako skoro by som žiadosť poslala?
pri žiadosti si dávaš aj s kým by si chcela bývať, ale pochybujem, že to niekedy niekto bral do úvahy (zvlášť pri prvákoch), ale potom sa to dá v pohode riešiť ak aj vás nedajú spolu, povymieňať sa a tak všelijako, myslím, že až nejak do novembra to berú do úvahy.
a čo viem, tak na veľkej časti fakúlt dostaneš intrák už len preto, že si prváčka (akože na prvýkrát), ale ak aj nie, tak na 2x už určite (neviem o nikom kto by nedostal a chcel by -- v zmysle, že by pre to aj niečo robil )
ak by to nešlo priamo, vždy sa ešte môžete pokúsiť vymeniť kus za kus s niektorou svojou spolubývajúcou, ak bude súhlasiť. a mám spolužiačku, čo v prváku dostala intrák, aj keď je z TT, prváci nemávajú problém.
no na slovensku neviem, ale brno to ma vymakate tak ze si sam vyberas miesta v aplikacii, takze tam sa to da dost ovplivnit, ale som niekde pocul ze na slovensku to robia starsi studenti na to pridelleny takze neviem, ti povedat, asi najlepsie bude zavolat na studijne alebo nieco podobne
@lubos159 no, určite sú situácie a intráky, kedy môže. (Poznám také páry na Šturáku, napr.) Len neviem, či to zahŕňalo nejaké špeciálne opatrenia, alebo to šlo vybaviť v pohode.
z Piestan intrak, dobre v prvom v pohode, ale v druhom rocniku nerataj, ved kolkym mojim spoluziakom nedali z BB, dost zavazi socialna situacia a prospech, kedze ty body za vzdialenost asi ani nedostanes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a čo viem, tak na veľkej časti fakúlt dostaneš intrák už len preto, že si prváčka (akože na prvýkrát), ale ak aj nie, tak na 2x už určite (neviem o nikom kto by nedostal a chcel by -- v zmysle, že by pre to aj niečo robil )
Fiiha ale zaujimave, lebo by som sa prave na niecom takom chcel dohodnut.