hm no mám že žiadosť je podaná a že študentský domov nebol ešte pridelený :/ a spolu mám celkom "38,52842" bodov tak neviem .. či to je dobré či ani moc nie.. a ty?
@ricko85 no alebo tak -lepšie si to povedal ako ja
prepána,čo ste sa vy všetci zbláznili,také vysoké čísla,kde beriete
ja mám 20 a neviem,čo to znamená,ale asi zle ako vidím : disappointed:a pritom som dosť daleko,lenže vy mate asi aj socialne kriterium,ktore ja nemám,alebo čo -nechápem tomu ..
@shine mne píše,že bola K -prijata studijnym oddelenim
@natuska6262 - sakra ja tam mam furt len potvrdena... nepamatas za kolko od potvrdenia ti ju prijali? zacinam mat stres ze mi to zamietnu zajtra cez posledny den a uz to nebudem moct opravit
@shine ja som posielala asi o dva dni ako to spristupnhili hned,ale mne to ukazalo statuis,ze " prijata " ,hned asi o den,ako som poslala tych 20 euro ...na ich ucet ...
mas tam vsetko dobre ? aj fotku ?mne este aj fotka zblbla :/
@sasik19 konečne niekto ,kto má menej ako ja,lebo som sa už cítila biedne ..ale uvidíme..sakra...asi nemáme šancu dostať intrák -a pritom ja som dosť zdaleka ...
@michellita ja Zilina ..este aj dedina pri Ziline,takze
jaj..tak uz chapem ..cuze aj vychod ..to preto .ja sever teda ..asi preto mam tak malo bodov ..ty dostanes na milion percent intrak ...
ja tiež nemám žiadne soc. kritérium.. ja som až z Prešova tak preto mám viac bodov a hm pri návratke mám že bola prijatá študijným.. tak neviem.. som zvedavá..len nechcem skončiť na nejakom intráku hnusnom ..
baby,nestresujte,len AIS blbne,dokonca mne sa nedala ani vyplnit takže tíško,nestresujte,asi dva dni sa mi tam nedalo prihlasit a davala som dobre hesla aj vsetko len ten program strajkuje ..a na tvojom mieste shine by som radsej zavolala
@michellita - mne sa fotka akosi tam posrala neviem kvoli comu len preto sa bojim ze mi zajtra tam napisu tam ze kvoli foto neprijate alebo mi to napisu az v pondelok ked ju uz nebudem moct zmenit
a inak nebola možnosť vybrať si internát že? lebo čo som po minulé roky čítala tak niektorí písali že si mohli vybrať.. tak teraz som z toho mimo ..lebo ja som tam nič také nemala
s evidenciou nic ..ved este " nie sme ani studentkami"
ale vazne ..oni neodpisuju na maily to som si uz zvykla a len neikedy zdvihnu ale snad budes mat stastie ...
@sasik19 tak je to smola dosť ale nesmieme byť skepticke,mozno dostaneme ..aj tak ..
a @zyxush nebola možnosť ,viem to 100%ne,lebo ja som písala na UIS takemu chlapikovi,ci je moznost,asi spravcovi,a vraj nie je pre prvakov ..az pre druhakov ...
no neviem kamaráti čo sú na VŠ mi vraveli že vačšinou je to tak že v prvom ročníku dostaneš internát určite ak bývaš dalej..ale zase neviem ako to bude na UKF.. :/
@zeriavka 20 je málo,viem a preto ..neviem,či ho dostanem,..prváčka,ale chápeš...ak tam bude veľa takých ,tak .nemám šancu a čo sa v takom prípade robí ??
@zyxush hej minulý rok, čo som nastupovala na ukf som si mohla vybrať intrák, ale nie každý kto si vybral intrák ho aj dostal ja som mala šťastie, že som ho dostala predtým sme to robili cez ais..teraz sa to robí cez uis...ale my sme si mohli teraz zase vybrať intrák i izbu na tom intráku....možno teraz je to tak, že ak ti udelia intrák tak si budeš môcť vybrať aký chceš, že potom sa ti to asi sprístupní (malo by sa...ale robí sa to teraz cez iné ako predtým tak neviem na 100 pro )
@suzik12 nie Humenné..opačným smerom poviem ti blízke mesto toho môjho, lebo je asi známejšie..Čierna nad Tisou ale za to len 49 bodov ostatnych 16 je za priemer..ojojooj ale boli aj taki co mali vyse 70 alebo aj vyse 100
@suzik12 tak mame aj postihnutych, co som videla dvoch na nasom intraku, a inac asi extra body za to, že sú zo Srbska alebo z inakade si myslím...alebo ešte sú tam iné kritéria..
@zeriavka Srbov mám rada.. .. mne je v podstate jedno.. ja sa aj na drevenej prični vyspím.. len nech tam mám wifi a budem úplne spokojná.. mne viac k životu netreba...
@zyxush ved potom jasne,ze by som odvolanie napisala ..lebo internat tam potrebujem,jednoznacne,aspon ten prvy rok,potom mozno uz aj nejaky privat,ale chcem byt prvy rok na internate,nech spoznam ludi nie sama hned na private ...
@zeriavka ja si aj elektrické káble zapojím.. len nech som v kontakte zos svetom... ja potrebujem len toto jedno.. aj to len občas.. inak nevyžadujem nič extra..
@natuska6262 ale body sa nedostavaju len za vzdialenosť..ale aj za to ak je niekto zo zahraničia...napríklad zo srbska a cestuje toľko koľko ja..je to jedno má viac bodov lebo je zahraničný študent :p
@natuska6262 no čo.. ja by som pomohla tebe ty mne.... výmenný obchod.. Srbov?.. No ja poznám veľa srdov z Ruského Kerestura vo Vojvodine... Všetko to sú Rusnáci/Rusíni ako ja.. a oni nám v pohode rozumia všetko.. tak možno preto tu chodia študovať.. a ešte majú radi náš chlieb aj pivo Šariš..
@natuska6262 lebo v Srbsku žiju veľa Slovákov a univerzity na Slovensku s lacné s jedným som sa aj kamarátila a vravel, že tam udržiavajú aj slovenskú kultúru...ľudové pesničky a tak to ešte za starých čias ich tam poslali (či ušli či ako to bolo) ešte za Uhorska či kedy...a tak tam vznikli slovenské dediny, maďarské dediny...
@sasik19 hm,to je blbé teda,ale pochybujem,že BlaVáCI BERú NA ZáKLADE ODVOLANIA,lebo ten odbor je dosť vyhladávaný ma to mrzí,ale aspon budeš pri nás !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ja mám,že " domov nebol udeleny..-a nie UZ " ...
prepána,čo ste sa vy všetci zbláznili,také vysoké čísla,kde beriete
ja mám 20 a neviem,čo to znamená,ale asi zle ako vidím : disappointed:a pritom som dosť daleko,lenže vy mate asi aj socialne kriterium,ktore ja nemám,alebo čo -nechápem tomu ..
@shine mne píše,že bola K -prijata studijnym oddelenim
mas tam vsetko dobre ? aj fotku ?mne este aj fotka zblbla :/
@sasik19 konečne niekto ,kto má menej ako ja,lebo som sa už cítila biedne ..ale uvidíme..sakra...asi nemáme šancu dostať intrák -a pritom ja som dosť zdaleka ...
@michellita ja Zilina ..este aj dedina pri Ziline,takze
jaj..tak uz chapem ..cuze aj vychod ..to preto .ja sever teda ..asi preto mam tak malo bodov ..ty dostanes na milion percent intrak ...
ale vazne ..oni neodpisuju na maily to som si uz zvykla a len neikedy zdvihnu ale snad budes mat stastie ...
@sasik19 tak je to smola dosť ale nesmieme byť skepticke,mozno dostaneme ..aj tak ..
a @zyxush nebola možnosť ,viem to 100%ne,lebo ja som písala na UIS takemu chlapikovi,ci je moznost,asi spravcovi,a vraj nie je pre prvakov ..az pre druhakov ...
a inak ty nma aký odbor idete ?a aj ostatné baby,čo ste tu,na aké odbory idete ?
@natuska6262 20 bodov je málo, ale ak budeš prváčka tak väčšia šanca, že ho dostaneš
@zykush ja riadenie kultury a turizmu
inak mam info,ze zajtra by sa o tom vraj malo rozhodovat mi napisal jeden chlapik
@zeriavka a ty si skade že máš až toľko?.. tipujem Humenné...
@natuska6262 vážne? no tak to som zvedavá, kam nás teda pridelia ..
baby,to akoze top je 100? ci to len zle citam ?
prváci dostávajú intráky i s menej bodmi ako je 20...druháci už nie
a ak nie,píšem automaticky odvolanie,snad bude uspesne
inak,tak by ma zaujímalo ,prečo tam veľa Srbov študuje zrovna srbov ?
ja mám že vyhovené a že mám internát ale kedy sa dozviem, aký ??
baby,ja tam mám napísané,že ...vyhovené a yes takže asi tiež mam jezisi,aka som happy,nebude to nafukovacka
jka už viem svoj intrákl,aký mám ....
Zobor ..a vy ?je to tam na UKF stranke..studentske domovy ..ak sa chcete pozrieť,ak este neviete ..
ja mám zobor,ale radšej by som brala vašu nitru
a nedá sa to meniť ..
inak,co ta blava ??ides teda do tej nitry,ci ?
@suzik12 druhý večer ..kym sa zorientujeme
na kaý odbor ideš ?
@sasik19 ved hej,uvidíš,ale šla by som tam ,kebyže ti odpíšu,že ťa berú ?aj v Blave si si zajednala intrák,či ako ?