Ahojte je tu niekto kto sa venuje investovaniu a biznisu ? rád by som podobne naladenych ludi spoznal a blizsie sa s nimi spriatelil aby som sa od nich nieco priucil o peniazoch a o tom ako budovat fin nezavislost kludne sa ozvite ak chcete
@patress112 cau ja som programator a mam jeden napad na algoritmus ktory by vedel predpovedat vyvoj stavu trhov s derivatmi to by sa dalo vyuzit pri investovani, chcel by som v ramci volneho casu vyuzit svoje programatorske skilly a najprv to testnut na necisto a ak by bola trebárs 80% uspesnost tak by som to chcel skusit na ostro, ale tiez nepoznam nikoho kto by sa o tieto veci zajimal. Tak ked chces tak sa ozvi do ts.
Inak napríklad najuspesnejsi hedzovy fond Renaissance Technologies je uz kompletne o pocitacovych algoritmoch nie o intuicii investorov. Na intuicii sa da zarobit tiez ale musis mat stastie ale stroje maju v tomto jednoducho navrch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
investuj tam kde on.
Ale len 10% svojho prijmu prosim ta.
Inak napríklad najuspesnejsi hedzovy fond Renaissance Technologies je uz kompletne o pocitacovych algoritmoch nie o intuicii investorov. Na intuicii sa da zarobit tiez ale musis mat stastie ale stroje maju v tomto jednoducho navrch.