Sústavne ma vytáča, že si ľudia o iných, ktorí čo i len málo vytŕčajú z radu myslia, že sú hneď vyšinutí poprípade feťáci alebo tak.Konkrétne metláci a podobní koľkokrát sa mi stalo že niekto kydal, a že sa na koncertoch len ožierame kuuurnik na diskách s
suhlasim myslim si ze to nezalezi od stylu..
ale ked uz nejaki tazki hoperi zacnu nadavat na metlakov, punkacov, rockerov..
povedzme si to uprimne- castokrat su horsi ako ti vyssie menovani..
ludia su strasne neobjektivni
metlaci - fetaci ? nie.. .. ako ktori ..
punkaci su zvacsa fetaci, ozrani ... a pod.
ale tak predsudky neznicis.. je jedno akeho stylu si , kazdy to moze robit
@8 ten pravý sa ozýva za to,že som nadávala tebe neznamená že nadávam každému,vždy mám k tomu dobrý dôvod a čo potom ty čo tu odsudzuješ každého jedného len preto že má úplne iné hobby a počúva inú hudbu ako ty? všetko čo nie je podla teba je nanič a 18,19 roční sú tu podla teba deti...jak som už dávno vravela,daj sa čím skôr radšej liečiť
Toto iste sere aj mna... zazivam to kazdy den ani newis co sa o mne siri po nitre... podla ludi som fetacka, alkoholicka, fajcim jaq komin, rezem sa, mlatim male deti, tyram zvieratka, robim to skazdym, kazdy piatok som ozrata na mol, chodim ku psychiatrovi... A TERAZ HADAJ KOLKO VECI S TOHO JE PRAVDA??????? NIČ!!!!!!!! a predsa ma za to odsudzuju... a dost to boli ked o mne niekto povie ze tyram zvieratka a to je blbost ja ich milujem!!! dokonca som sa raz pobila s chalanom na sidlisku co krutil cicu za chvost... a nigdo si pritom neuvedomuje ze neni mozne aby toto robilo take male decko ako ja... ved ma ani nepustaju vecer von, ked chcem ist do baru na koncert o 9 mama musi ist so mnou aj ked tam mam kamosky... nechapem to... ale musim si zvykat svet je sprosty a ludia su debili... ale co uz... niekedy ma to fakt trapi ake je to nefer ze tam nejake pipky na diskoteke sa furt ozieraju a o nich nikto nic nerozprava lebo "su normalne" ale potom si poviem ze kaslem na blbcov a znova mam super naladu urobim si doma sukromnu "party" (akoze som na nej len ja sama ale newadii )pustim si hudbu a pogujeeem a spievam a jem cokoladu... a vraj fetacka hahaaha
Ale prosím ťa, aj tak je väčšina taká... však počúvam metal a viem ako to na tých koncertoch chodí... v piatky sú zhulení a spití, na koncertoch zväčša mimo... skrátka je to taká vzorka národa ale to je skôr o dobe a o tom, že si niekto zle vysvetlí o čom vlastne ten daný štýl je... Nájdu sa aj normálni, len vieš ako, vždy sa posudzuje práve podľa toho zlého...
to je nasa spolocnost... ak niekto vytrci hlavu z davu je s nim konec... neviem ci je to pozostatok stareho rezimu alebo bohvie coho... no je to tak... keby sme boli seci ako naklonovani a uplne tichucko si zili svoj zivot by to bolo najlepsie... no dakujem ze exsituju aj ludia bez klapiek na ociach... a tych ktory idu s davom ... treba ich mat niekde... moznoze aj im raz nieco otvori oci...
btw. nemilujem rap ani nic take xP no tento song ma nieco do seba... a myslim ze vystihuje nase slovenske problemy ...
Raz,keď ti začne hlava vytrčať z davu tak je po tebe.....Ľudia asi chcú,aby sme kráčali s davom,bez vlastného názoru,nechať sa ovplyvniť komerčnou drvivou väčšinou....ak si raz zafarbiš ofinu na čierno a trochu ti padá do oči,tak už si emo.Ak raz si chalan s dlhšími vlasmi, tak už mi metlák.Ja sa len čudujem, čo je komu do toho kto sme?..Každý nech si hľadí svoje....
o mne si vacsina ludi mysli ze na necom ficim lebo sa stale smejem..do riti to clovek nemoze mat dobru aladu?....to mam sedet cele prestavky na zadku cumet do knih??...no tak co je na tom ze som blaaazniva??...
@0 neber na vedomie čo si o tebe myslia ostatní ľudia a hlavne nie tí, ktorí ťa ani nepoznajú. O mne si veľa ľudí myslí, že som EMO, satanistka, dajaká zo sekty.. a ja sa vždy len začnem smiať a neberiem si to tak ani ty si to neber.. bude ti potom lepši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ked uz nejaki tazki hoperi zacnu nadavat na metlakov, punkacov, rockerov..
povedzme si to uprimne- castokrat su horsi ako ti vyssie menovani..
ludia su strasne neobjektivni
punkaci su zvacsa fetaci, ozrani ... a pod.
ale tak predsudky neznicis..
je jedno akeho stylu si , kazdy to moze robit
Boze, to je novinka!
Ved im to potvrdi, nech su stastni, zbytocne s tym bojovat
vazne su ludia koko*i, treba si zvykat
btw. nemilujem rap ani nic take xP no tento song ma nieco do seba... a myslim ze vystihuje nase slovenske problemy ...