Zdravím všetkých, chcem sa popýtať bližšie na štúdium tohto odboru na STU v BA. Hlavne teda aká to je približne náročnosť, keď na 8-ročnom gymnázium bol moj známkový primer 2,3 približne. Viem, že všetko sa dá keď sa chce.. ale z toho laického lenivého št
Ahojj ja chodim na iny odbor ale v podstate je podla mna pravda ze je to dost tazky odbor, aj ja som chodila na gympel a mala som tiez 2,3 ale podla mna ak si dobry v matike urcite nebudes mat problemy, pre mna boli tazke predmety ako statika a rozne betonove konstrukcie a na tvojom odbore IKDS toho budes mat pozehnane ale ak si k tomu sadnes a povenujes sa tomu urcite to nebude tazke,
Dík.. koľko asi venuješ tak učeniu týždenne alebo mesačne.. a tá matika priemer medzi 1-2, ale tak každá téma je o niečom inom takže si myslím, že sa to nedá nejako podľa známok porovnávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty