Caute
Nedavno som dostal na facebooku pozvanku do skupiny nieco ako priznania skoly. Vraj to funfuje na mnohých školách ale neviem čo tam zvykne byť, lebo u nás sú to dosť trápne a urážlivé veci. Dostal som za úlohu zo školy pokúsiť sa zistiť niečo o s
tak si na facebooku nájdi americkú adresu sídla firmy a nejaké telefónne čísla, skopíruj to do wordu a vytlač a zanes učiteľke.
a dodaj k tomu "Facebook zobrazovanie IP adries kvôli súkromiu používateľov blokuje, ale v prípade záujmu o konkrétne dáta, je možné kontaktovať americkú centrálu na týchto kontaktoch"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Btw som si stopercentne ista, ze adminkou priznani nasej SS je jedna vyucujuca, ale smelo sa priznavam nadalej
tak si na facebooku nájdi americkú adresu sídla firmy a nejaké telefónne čísla, skopíruj to do wordu a vytlač a zanes učiteľke.
a dodaj k tomu "Facebook zobrazovanie IP adries kvôli súkromiu používateľov blokuje, ale v prípade záujmu o konkrétne dáta, je možné kontaktovať americkú centrálu na týchto kontaktoch"
a som zvedavý čo ďalej spravia