iPhone 4S je na dnesne pomery uz dost pomaly telefon, ale neviem ako je na tom ten samsung. Ja osobne by som dolozil nejake dukaty a kupil iPhone 5/5S, pripadne by som pockal do predstavenia 6, predchadzajuce verzie by mali zlacniet
@frez akože iPhone je na ukazovanie? pobavil si ma určite preto je 5S momentálne najpredávanejší telefón...
@tommyhot ja mám 4S a pomalý určite nie je, je rýchly a svižný, nie je to ako s androidami, ktoré po roku-dvoch musíš meniť lebo nestíhajú....a že 5S je na tom lepšie, to nepopieram
@tommyhot tak pomalší bude určite, veď medzi tými telefónmi je rok rozdieľ či koľko, no mal som predtým Android podobného roku výroby ako 4S a tam by si až zistil význam slova pomalý
@tommyhot no neviem, tiež mám 4S na iOS7, pomalší než novšie modely samozrejme je, no na bežné veci sa mi zdá adekvátne rýchly - ešte ani raz sa nestalo, že by niečo seklo alebo pomaly sa otváralo a podobne; strach a hrôza to nie je ani náhodou.
Ja by som si nakupovala byť tebou ani jeden .. Budeš dávno za opicami keď budeš mať napr. I-pohne 4 a už sa bude vyrábať za chvíľu 7 napr. .. A i-pohne je dobrý len na fotky, hudba je na 4s úplne otrasná. Samsung s4 mini, má na hovno baterku a ešte k tomu aj seká .. Takže asi toľko, čítaj recenzie na heureka.. Potom ťa prejde chuť kúpiť si jeden z nich ...
A je pravda ,že iPhone 4s keď ti padne môžeš ho akurát tak vyhodiť z okna ..kamoške padol na schod a obrazovka bola celá doškriabaná. A nový display stojí viac jak telefón :'D .. Takže asi tak
@lizatko12 áno na heuréke sa človek dozvie najviac, ostatné spôsoby sa môžu schovať ...a väčšinou ak telefón padne, tak sa poškodí, a nie len iPhone, nie je to lopta aby bol nato vyrábaný všetko sa to dá poriešiť púzdrami a ochrannými fóliami
z týchto dvoch určite samsung ... oba som mal možnosť prakticky vyskúšať ... ten iphone je výhodný jedine vo výkone (nesekaní, velkom) ... ak by sa totiž jednalo o iphone 5m, to už by bola iná reč ... tú by som možno aj uprednostnil pred 4 mini ... ale stále má konkrétne tento typ niečo navyše ...
určite 4 mini ... 4S je fakt pre bežných frajerov bez vyššieho zmyslu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@tommyhot ja mám 4S a pomalý určite nie je, je rýchly a svižný, nie je to ako s androidami, ktoré po roku-dvoch musíš meniť lebo nestíhajú....a že 5S je na tom lepšie, to nepopieram
@markox054 zalezi od toho ako padne, ale v zasade ano, pretoze je sklo aj na zadnej strane...
určite 4 mini ... 4S je fakt pre bežných frajerov bez vyššieho zmyslu