Rozhodujem sa medzi týmito dvoma mobilmi. Ktorý je podľa vás lepší? Ktorý by ste si kúpili vy a prečo? Ďakujem za rady Blbé komentáre si nechajte pre seba.
@trdelniiiq kludne si moze kupit z bazosa za 300 a mozno je vyvojar/zaujima sa o mobilne technologie a chce sa s nim vyhrat (custom rom, optimalizacia na geekbench a.t.d.)
Jo, vlastne mi teraz napadlo, ze ten S4 je velky ako moja ruka, jednou ho ani neviem plnohodnotne ovladat, a zmesti sa mi asi do troch gati, tak to by pre teba mohlo byt dost minus.
A dnes som si myslela, ze mi ho ukradli v restauracii a fakt som si nemyslela, ze by mi nieco take mohlo sposobit take predinfarktove stavy, ake som mala. Bol drahy ako svina, mno.
Mal som galaxy s2, bol som nespokojný, sekal, krátka vydrž.
Mal som kamarátov galaxy s4, hrôza, veľmi blbo sa drží, voja sa s ním otrasne. Ale pre teba by bol dobrí.
Teraz mám iPhone 5, som spokojný, mám ho 4 mesiace a nemal som ani 1 problém. 100% spokojnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak mam byt uprimna, nemyslim si, ze teraz taky telefon vyuzijes.
Ja sa mam iphone 5 (coskoro 5s) , a rozmyslal som aj nad s4 , ale mco zasekane , ked samsung tak note 3 nic ine
A dnes som si myslela, ze mi ho ukradli v restauracii a fakt som si nemyslela, ze by mi nieco take mohlo sposobit take predinfarktove stavy, ake som mala. Bol drahy ako svina, mno.
Mal som kamarátov galaxy s4, hrôza, veľmi blbo sa drží, voja sa s ním otrasne. Ale pre teba by bol dobrí.
Teraz mám iPhone 5, som spokojný, mám ho 4 mesiace a nemal som ani 1 problém. 100% spokojnosť.