co moze byt pricinou nefungujucej casti (zvisly pas) dotykovej obrazovky (1,5cm zlava), tam kde su pismena e d y..ako to opravit, z nicoho nic prestala fungovat, restart mobilu nepomohol a mam na nom zalepene tvrdene sklo. da sa to este nejako napravit?
@Fury
ale to sa udeje len tak z nicoho nic, ze z jedneho dna prestava fungovat cast obrazovky? ak by vlastne nepomohlo odlepenie skla a problem bude dalej pretrvavat, ma vyznam ho davat opravovat? kolko by to mohlo vyjst?
inak akurat mi napadlo, prosim Vas kolko rokov maju zivotnost iphony, nedavno mi skoncila dvojrocna zaruka, tak rozmyslam ci to nie je ako vsetka ostatna elektronika, ze po zaruke sa zacina kazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ale to sa udeje len tak z nicoho nic, ze z jedneho dna prestava fungovat cast obrazovky? ak by vlastne nepomohlo odlepenie skla a problem bude dalej pretrvavat, ma vyznam ho davat opravovat? kolko by to mohlo vyjst?
inak akurat mi napadlo, prosim Vas kolko rokov maju zivotnost iphony, nedavno mi skoncila dvojrocna zaruka, tak rozmyslam ci to nie je ako vsetka ostatna elektronika, ze po zaruke sa zacina kazit