@Melancholik@Vsakpredsajaa@Nikkaaa@Etelnair@Nightrain
Da sa chytit to plusko este do jednej ruky ci si uz treba davat pozor aby sa nevysmyklo? Do vrecka vojde? A okrem velkosti co sa tyka funkcii prip vylepsenia?
@orchidejka27 ježiš má to 5,5" to je dnes priemerný mobil (veľkosťou) taký Samsung Galaxy S8+ má až 6,2" aj keď tam tvorí displej skoro celú prednú stranu.
Ale 5,5" mobil v pohode chytíš do jednej ruky.
Plusko má navyše lepší foťák, rozlíšenie displeja, väčšiu batériu, ... Ak si medzi nimi vyberáš tak ak máš možnosť ber PLUS.
@orchidejka27 plus je veľký až moc na môj vkus no má lepší fotoaparát čo sa musí uznať...okrem viacnásobného optickeho zoomu má aj ten slávny efekt bookah ktorý tvorí rozmazane pozadie a tým to vyzerá skostne.Avšak častokrát to oreže aj vlasy či menšie predmety čo vývojáry apple moc nepremysleli..
Môj názor je že počkaj na 8 keď sa to všetko aj fotak u menšieho typu vyladi na perfektnú no už teraz by som šetrila či chystala obličku
Tak ci tak kup si ho aj s tymito zlavami » www.kuponyzdarma.sk/... . Neraz som tam aj ja nasla nejaku tu zlavu a dufam ze aj ty nejaku najdes. Su tam napriklad zlavy na hej.sk s kadial si ten IPhone mozes kupit aj s nejakou tou zlavou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Da sa chytit to plusko este do jednej ruky ci si uz treba davat pozor aby sa nevysmyklo? Do vrecka vojde? A okrem velkosti co sa tyka funkcii prip vylepsenia?
to plusko je lopata a neviem si predstaviť mať to vo vrecku
Ale 5,5" mobil v pohode chytíš do jednej ruky.
Plusko má navyše lepší foťák, rozlíšenie displeja, väčšiu batériu, ... Ak si medzi nimi vyberáš tak ak máš možnosť ber PLUS.
Môj názor je že počkaj na 8 keď sa to všetko aj fotak u menšieho typu vyladi na perfektnú no už teraz by som šetrila či chystala obličku