Ahojte. Nejdem tu teraz riešiť večné hádky medzi tými, ktorí majú iPhone a tými, ktorí nejaký mobil s androidom. Zaujíma ma, že či počkať na vydanie iPhonu 8 a kúpiť si ten za rpeplácanú cenu alebo iPhone 7 Plus? Poprípade ma zaujíma aj samung s8.
A nechceš niečo čo vyzerá ako iPhone 7 Plus, pritom to má Android a HW ako S8? (okrem teda tých blbostí ako skener dúhovky)
Áno hovorím o OnePlus 5 a mám pocit, že ak kúpiš cez tento refferal » oneplus.net/sk/invite#NOX9V... tak budeš mať zľavu
Vlastním iPhone 7, aktuálne som spokojný, pretože to je prvý telefón od Apple ktorý má v tej menšej uhlopriečke stabilizátor na foťáku, čo mi v predošlých chýbalo, 7plus je veľký pre mňa
Samozrejme vuď iPhone8 alebo S8 Plus, ak máš možnosť kúpiť novší, výkonnejší, lepší iPhone tak prečo 7 Plus? Jediný dôvod cena, ale ak si môžeš dovoliť iPhone 8 tak ten.
IPhone je lepsi oproti android len tim ze ma ios. Lebo android ma skoro kazda znacka mobilou. A napriklad taky android 5.1 moze mat aj 10 znaciek mobilov pricom taky ios 11 ma len IPhone. To znamena ze ked ios je len na jednej znacke mobilou tak funguje lepsie, neseka sa a je rychlejsi oproti androide ktory ma skoro kazda znacka mobilov. Takze ja na tvojom mieste by som si kupila IPhone a mozes pouzit aj » www.kuponyzdarma.sk/... s ktorymi usetris a mozes si ho kupit napriklad na hej.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Áno hovorím o OnePlus 5 a mám pocit, že ak kúpiš cez tento refferal » oneplus.net/sk/invite#NOX9V... tak budeš mať zľavu