@luc.ka tie 12 nehovorim, ze to je dobre, co sa tam deje... ale by si sa cudovala ako kvalitne vedia robit tie 12 rocne decka... ci uz to je elektronika, textil, alebo hocico ine.
Nejaká dotyková nokia,novšia zo symbianom ..poprípade samsung Galasy S lebo ma taktiež ako IPhone nemá tlakový displej ... Ale aj nejaký HTC,z Win. Mobile alebo Androidom Ale podľa mňa je všetko lejpšie ako IPhone , nepatrím medzi fanušikov IPhonu a Apple
@muf píšem nezaujato, len ma to proste zaujíma, jasné, že na pohľad a podľa skúšania je mi "sympatickejší" IPhone pretože iné podobné zariadenia som ešte nemal možnosť vyskúšať ... preto ma to zaujíma
@muf ... mal som také klasické sračky, moc mi na telefóne nezáležalo ale kedže teraz moja práca vyžaduje, potrebujem dáky smartphone + pre vlastné potešenie, povedzme že som do toho schopný investovať 350€ a kludne zoberiem aj z bazáru ...rozmýšlal som nad používaným HTC Desire
@muf suhlasim ze iphony maju pekne rozhranie, ale su aj kurva o dost drahsie, az prilis...ani htc sense neni skarede, skoda ze do menu nenechali originalnu 3D animaciu
co sa tyka grafickeho cipu ano viem, ze na taky galaxy s sa nehrabe, ale zatial vsetky hry, ktore som na nom spustil isli plynulo a to su aj slusnejsie hry ako nfs shift alebo speedx tam ide krasne...problemove zacinaju byt fps hry typu quake, ale tie si radsej zahram doma na pc
@muf tu motorolu (ak je rec o milestone 1) by som ale nebral kvoli slabsiemu procesoru (co je vseobecne vacsi problem, ako graficky cip lebo procesor vyuzivas neustale, v recenzii pisu aj o tom ze je citit rozdiel oproti 1GHz procesoru) a chybal by mi amoled displej. Super amoled je este lepsi, 720p tam vyzera saleno, keby samsung wave nemal os badu bral by som ten.
@muf iphone vyraba v tovarni foxconnu v cine , v najvacsej tovarni na svete kde ti tvoje iphony sklada 400 000 cinanov a za rok tam spachalo us 13 ludi samovrazdy !!!!!!!!!!!!!! us vidim tvojhu rodinu medzi nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale radšej nič, nevyznám sa do ajfónov, a aj tie čínske deti poznám len z dokumentov...
co sa tyka grafickeho cipu ano viem, ze na taky galaxy s sa nehrabe, ale zatial vsetky hry, ktore som na nom spustil isli plynulo a to su aj slusnejsie hry ako nfs shift alebo speedx tam ide krasne...problemove zacinaju byt fps hry typu quake, ale tie si radsej zahram doma na pc
p.s. ide ti tam aj froyo alebo len eclair?
a bezis na 2.2?
pouzi google napr. tu ..
» www.theepochtimes.com/n2/content/view...