Caute apllaci, mam problem z facebookom. Nechodia mi upozornenia ziadne, mam aj nastavene, aby mi chodili no nechodia, len sa mi zobrazi, ze mam nieco nove na fb na ploche. Kvoli tomu aby mi chodili spravy som si musela nainstalovat chat for facebook no j
Otvor si facebook -> swipe zlava do prava -> zoscrolluj si uplne dole -> account settings -> notifications -> mobile push -> tu si pozaskrtavaj co vsetko chces aby ti chodilo ako push notifikacia...
@bibsik mne funguje vsetko normalne. Tri-tone ti na notifikacie funguje defaultne. Fb notifikcie mam vypnute aby ma to neobtazovalo ale teraz som zapol, skusil a vsetko ide v pohode. Mas fb vobec v notifikacnom centre a zapnute tie veci?
@bibsik Ked pozries do Settings -> Notifications (a klik na konkretnu facebookovu aplikaciu), tak mas nastaveny aky typ notifikacie? (none/banners/alerts)?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Resp. aky ios mas nainstalovany?