joj ale to neni také vytiahnuť z vačku Xperiu E3 keď môžeš vytiahnuť Iphone!
moja malá sestra spravila teraz presne rovnakú vec, kúpila si fake iphone 6 za 150 eur, ktorý naozaj zvonku vyzerá ako iphone 6, neznalý užívateľ by ho nerozpoznal...a všetko je v pohode, kým sa nezapne...foťák 5mpix, minimálna vnútorná pamäť, slot na pamäťovú kartu to nemá, má to v sebe starý android, nemá nastavenia (lol, fakt ich nemá) a je veľmi pomalý.
Ved chápem, nešlo vôôôbec o machrovanie, čítala som niekde článok a niektoré "fejky" vyzerali veľmi slušne. Napr goophone apod... A po dalšie mám pocit že dobrý android za 150 sa asi kúpiť nedá, kedže už nejaký čas hľadám a žiadny mi nevyhovuje...
Preto som sa nadtým zamyslela.
Inak mám možnosť kúpiť si iphone aj 6ku ale proste ios mi nevyhovuje ale dizajn sa mi celkom páči...
Jemin, rozhodne si nekupuj fake. Ak ti nejde o machrovanie tak nemáš dôvod. Proste keď si už kupujem mobil, tak poriadny. Radšej ešte počkaj, nešetri si viac - na lepší, aby si bola potom s tým mobilom spokojná.
na fotke vyzeras ako rozumne mile pekne dievca - tak sa tak aj spravaj. rozumny ludia si fejky nekupuju - mozno tak maximalne oblecenie kde sa to casto ,,strati´´ ale urcite nie elektronika, auta a komplet vsetko ostatne .... Ja mam ipÓn 5C ktory som si kupil skoro pred rokom za asi ale 190€. a ked ti nevyhovuje tupe ios kup si android - aj mna dokazu niektore veci pekne napalit - cize ked sa mi tento rosype idem na android. Proste kup si to na co mas, alebo si zarob a kup si premna zamna aj najnovsi IpÓn 64gb za 900€ alebo kolko ta sranda stoji.... @Kikush303
@11@13 rozpočet mám 150 ale keby som chcela môžem mať v pohode aj iphone 6 plus za 700eur... Ale 150 je "mojich" ale rodičia mi nemajú problém dať na iphone originál, ale ja od nich peniaze nechcem, takže preto iba 150 eur...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Alebo si tam nájdi ine mobily do 150€.
» mobil.bazos.sk/inzerat/5663731... Ale nieviem či to nieje fake Najdi si na bazoši a pls nikdy nekupuj fake!
moja malá sestra spravila teraz presne rovnakú vec, kúpila si fake iphone 6 za 150 eur, ktorý naozaj zvonku vyzerá ako iphone 6, neznalý užívateľ by ho nerozpoznal...a všetko je v pohode, kým sa nezapne...foťák 5mpix, minimálna vnútorná pamäť, slot na pamäťovú kartu to nemá, má to v sebe starý android, nemá nastavenia (lol, fakt ich nemá) a je veľmi pomalý.
nie, nerob to.
Preto som sa nadtým zamyslela.
Inak mám možnosť kúpiť si iphone aj 6ku ale proste ios mi nevyhovuje ale dizajn sa mi celkom páči...
a ak máš možnosť mať skutočný iphone 6 ako to že tvoj rozpočet je len 150 € ?