@kvintus Pretože systém sa tým stáva nestabilným, a zariadenie nemusí pracovať správne.
Kamarát to mal, a potom mu iPhone blbol.
A aplikácie ktoré sú tam, nie sú až také drahé, aby som si to nemohol dovoliť.
@floyd1023@laurinka963 zaruku stratite, resp. vam ju neuznaju len vtedy, ak si pred reklamaciou/whatever ten jb v telefone nechate. staci si iphone restornut, co je otazka par minut v itunes a nikto na nic nepride. a tak ci tak sa odporuca, aby sa telefon predtym vymazal - restore - aby sa predislo zbytocnym obavam zo zneuzitia dat.
@floyd1023 toho sa dalo obavat tak pred 4-5 rokmi. restore sa robi tym, ze telefon das do DFU modu a jedina vynimka, kedy by si ho tam dat nemohol je ta, ak by ti nefungovali hw tlacidla.
@trdelniiiq no jo... A robǐi ste si to sa i ci ste to niekomu dali ???? Ha sim chcel jail ale vtedy este nebol... A teraz mi je zbytocny kym si nekupim IRig
@floyd1023 sam. iphony pouzivam od 2g, takze som robil tieto veci jednak sebe, a jednak aj znamym. a ved, aj keby nie, co je zlozite na tom pripojit telefon na kablik, zapnut itunes a stlacit nieco mysou/podrzat 2 tlacidla na telefone?
Ved jasne : D neprezeral som alo sa robi restore... Ja som si ios7 beta verziu daval niekedy v polovici augusta... Alebo zaciatkom... Potom ked dali oficialnu verziu tal som musel spravit restore, dat si 6ku naspak a aktulizovat.. To bola sranda : D
JB by som si aj dal lenze kukam forum ze vela appiek este moc nejde , tak to neriesim a neskor to nahodim
Na kazdom iphone co sm doteraz mal som jailbreak bral ako nutnu vec ale teraz to neriesim Jednak ze mi v pc nechce ist itunes ( kvoli jednej veci , nepodstatnej) takze si nemam jak zaohovat 64gb dat keby nieco a jednak este nieje nic ako som pvoedal
myslim ze keby sa pokazil alebo nieco neuznali by zaruku a nejako mi to nechyba....stacia mi uplne fukcie tie co tam su a vobec sa necitim ukrateny o nejaku funkciu ktora je potrebna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a preco si to neuribite?
a preco si to neuribite?
@pstros213
@semhamforas
@thevanderdark
@laurinka963
@floyd1023
@asceticjunkie
@fede4ever
a preco si to neuribite?
A aj to len kvoli garage bad : )
Kamarát to mal, a potom mu iPhone blbol.
A aplikácie ktoré sú tam, nie sú až také drahé, aby som si to nemohol dovoliť.
Na kazdom iphone co sm doteraz mal som jailbreak bral ako nutnu vec ale teraz to neriesim Jednak ze mi v pc nechce ist itunes ( kvoli jednej veci , nepodstatnej) takze si nemam jak zaohovat 64gb dat keby nieco a jednak este nieje nic ako som pvoedal