Mám iphone 3g jailbreaknuty. dnes som spravila fotku a potom sa vypol a už nejde zapnúť. aj ked ho dam na nabijačku vôbec nereaguje ( prosím ludia pomôžte mi
@97domca97 nezabúdaj, že máš 14 a väčšina ľudí tu na birdz bude za dieťa považovať teba. A ako vieš, že on má 11? Kvôli tomu, že tom má v profile? ale tebe tých 14 verím
@97domca97 skús toto .... „Tvrdý“ reset vyčistí paměť RAM. Proveďte dvakrát „tvrdý“ reset k dosažení požadovaného účinku. Pro tento reset se řiďte následujícími kroky:
Současně stiskněte a podržte Home button a Sleep button po dobu asi 5 – 10 sekund.
Držte tyto dvě tlačítka do té doby, dokud se iPhone nevypne a nezačne znovu nabíhat. Tzn. Dokud neuvidíte stříbrné logo společnosti Apple.
ved to bud rada ked ti nejde, aspon sa ho môžeš s kludným svedomím zbavit ale nevyhadzuj ho, postivo ho zrecykluj a nabudúce si kupuj niečo normálne a nie tie najväčšie nepodarky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
» www.redtube.com/45743...
rada od prijebanej sedmnásťročnej adolescentky!!
jaj ja by som mal sklapnut ved ja mam 12
iphone mas odizolovany, mozes zobrat aj magnet jak pol stola a nic
Současně stiskněte a podržte Home button a Sleep button po dobu asi 5 – 10 sekund.
Držte tyto dvě tlačítka do té doby, dokud se iPhone nevypne a nezačne znovu nabíhat. Tzn. Dokud neuvidíte stříbrné logo společnosti Apple.
ja by som to uz davno magnetom, bud ti naskoci alebo zistis ze chyba nie je v baterke a potom do servisu s tym