Ahojte.. takže mám taký problém, pred časom som mala iphone 3 a bol na nom jailbreak... pripojila som ho k itunes a všetko bolo v poriadku. Neskôr som si kupila iphone 4 a ked ho chcem upgradovať tak mi to normálne prebehne ale na konci ked sa to už záloh
Piče nikto sa ťa nič nepýtal... myslíš že ma to nenapadlo? choď spať račej... si lieč tvoje komplexy na niekom inom... krava je max tvoja mater a nie ja. ja tym ich rečiam a zložitým pokynom nechápem....
ak nechapes @4 a nie si schopna zohnat si slovnik/prekladac/kamarata co ti s tym pomoze ak je problem anglictina alebo hocikoho kto ti to polopatisticky vysvetli (co je sice uz @4 samotne ale nevadi) alebo ti to spravi za teba ak ti to nejde neostava ti nic ine ako si lahnut tvarou na zem a skapat
@etelnair Neboj sa anglicky viem dobre o to sa ty nestaraj.... ja len nerozumiem tým veciam čo je napr. že si to mám dať do DFU modu či čo.. ps: nebudem skapínať koli neaktualizovanemu softvéru ... ak to máš v pláne môžeš to spraviť sám
@thevanderdark Presne .. chcem radu lebo sa v týchto technických veciach absolutne nevyznám .. a už som sa debila.. neznášam týchto idiotov čo si myslia že požrali všetku mudrosť sveta konečne niekto normálny vdaka skusim tie fora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mne to este google aj ponukol na doplnenie -.-
a zalozis forum
skus porozmyslat nabuduce ked sa nieco spytas
a fyi pise sa to raDSej
pekny den prajem
poznas slovo ZAMER?
btw aj ked hodis cisto len DFU do googlu hned prvy link je
» www.iclarified.com/entry/index.php...
cize je to otazka tak troch sekund
@97domca97 choď na iPhone fóra alebo googli tam toho nájdeš najviac
Niekedy som aj ja zmätený z tých ich systémov a programov.