skus vyskusat nejaky iny kokot, teda myslim program. pokial si dobre pamatam, tak ked som mal kedysi ipod tak som to v linuxe synchronizoval cez amarok, ale neviem to na 100percent.
Amarok 2 ipod/iphone este stale nepodporuje pokial viem. Kazdopadne bubuntu wtf? Ja som teraz po roku zo srandy nahodil to najnovsie a neohrialo sa tam ani pol hodinu. Proste hruza a strach.
Jablka robia co sa daju, aby Isracky na lin nebezali.
Da sa winovat windowsovi itunes alebo na to existuje nejaky free program co to vie tiez synchronizovat, nepamatam si ako sa vola, ale viem ze sa dal natiahnut z repository.
@revo to, ze som napisal ze je to kokotina neznamena ze som neprisiel na to ako sa to robi. Kazdopadne ak ty si takto predstavujes pracu z PC tak uprimnu sustrast. Produktivita 0 bodov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(skodoradost, najväcsia radost)
» amarok.kde.org/wiki/Media_Devi...
...ale linux je o tom ze si ho prisposobis, prvy mesiac ako ho mas si rezes zily
@revo mal tiez tiez pravdu, stiahni si VirtualBox a image Windowsu a nainstaluj to do neho
a dobre to funguje s Linuxom.
(odkukané od kamaráta programátora, ktorý neznáša Apple, ale bol lama a kúpil si iprd classic )
Da sa winovat windowsovi itunes alebo na to existuje nejaky free program co to vie tiez synchronizovat, nepamatam si ako sa vola, ale viem ze sa dal natiahnut z repository.
Nemusis mi hovorit o com je linux, mal som ho asi od 11-12tich rokov, teraz sa mu okrem serverov uz statocne vyhybam
Dalsia vec je rozbehat virtualizovany windows pod lunexom tak aby ti iTunes rozoznal USB vela stastia...