Ak mam ISIC kartu a chcem kupit listok na festival zo zlavou mozem ist na ten listok na festival iba ja ? alebo ten listok mozem dat aj niekomu inemu ? ...myslim to tak ze ci pri vstupe na akciu nebudu od neho pytat ten preukaz a ci ho tam vobec pustia..
@leilla na topfest ... @lenkaska1 no to prave neviem ako to je :/ @promcorp ..pytaju pri vstupe na akciu aj ten preukaz alebo je nieco napisane na tom listku ?
keď si kupuješ na isica,tak väčšinou ho pýtajú,lístok bez isica ti neplatí...a keby ti náhodou kontrolovali isica a nemal by si ho,tak by ti neuznali lístok...ale stalo sami,že som mal lsítok na isic a isic mi nepozerali
na webe som ani nenašla zmienku o isicu... a koľko je tam zľava? ak nejaká väčšia, tak si podľa mňa dajú záležať, aby to kontrolovali. tj. 1 isic = 1 lístok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@clickhere tiez je to pre mna novinka, ale asi ano, no nie na kazdy, iba ked je ta moznost, ked to tak maju zariadene pre ludi, preco nie
keď si kupuješ na isica,tak väčšinou ho pýtajú,lístok bez isica ti neplatí...a keby ti náhodou kontrolovali isica a nemal by si ho,tak by ti neuznali lístok...ale stalo sami,že som mal lsítok na isic a isic mi nepozerali
na webe som ani nenašla zmienku o isicu... a koľko je tam zľava? ak nejaká väčšia, tak si podľa mňa dajú záležať, aby to kontrolovali. tj. 1 isic = 1 lístok