tiez si myslim, ze super vec. len na zaciatku sa plati za vydanie mam pocit okolo 16 eur, potom treba prolongacnu znamku kazdy rok, teraz od nas pytaju 10 ecok.... inak tam su dobre zlavy, kukni si na ich stranke
@heatrow super a už si to niekde v zahraničí použil? Mám ISIC dobrých 5 rokov ale okrem toho že funguje ako študentská karta(čo nemusí byť ISIC) som ho využil len minimálne(V zahraničí ani nehovorím). Mám na mysli tie ISIC zľavy. Pretože napríklad u nás si ani nemusíš kupovať tú známku zaplatíš len nejaký drobný poplatok(do 3€) za interné funkcionality a normálne funguješ železnica, autobus...do zadu ti nalepia takú známku "no-ISIC" » www.vsmu.sk/page24/page24.h...
@james144 ... náhodou po slovensku aj zahraničí sa dá použiť aj úplne inak než ako preukaz totožnosti študenta alebo čipová karta ... no ale o tom ja nič neviem ...
Super vec, pravidelne využívam všetky možné druhy zliav, či už MHD, alebo zľavu na jedlo či oblečenie. Že je to blbosť môže povedať iba človek čo ISIC nepoužíva a závidí zľavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@flagrantine pičovina, lebo naň pičuješ vždy, keď ideš vlakom ku mne na chatu, však?!