Stratila som ISIC, viem, že sa dá vybaviť nejaký duplikát, no určite to potrvá a po víkende cestujem domov. Dá sa vybaviť nejaká preukážka zo železníc, aby som neplatila celý lístok, potvrdenie o návšteve školy nestačí ?
zeleznice ani nahodou mna tam riesili 3 hodiny lebo som mala iba neaktivovany isic mala som stale povinnu skolsku dochadzku a kedze bol 30. jun mala som so sebou obciansky aj vysvedcenie a aj tak drama na tri hodiny a zjeb ako toto
im tam dost jebe na hlavu pochybujem zeby sa nieco dalo
no teoreticky staci, ale potrebujes samozrejme to ich specialne co vydavaju len na zelezniciach (samozrejme ze to normalne zo skoly co akceptuju vsade tak ti na zeleznici vysmeju, + foto a na mieste ti spravia tu fialovu karticku, co ti da vlastne polovicnu zlavu)
@nikol95 tú fialovú dostaneš na železnici ked im donesieš potvrdenie o návšteve školy s fotkou, ... a ešte existuje jedna EURO26, .. ale tam je menšia zľava ako na tu fialovú alebo ISIC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
im tam dost jebe na hlavu pochybujem zeby sa nieco dalo